Forum Serdecznie wszystkich pozdrawiam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

10 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj Szymek.  Bigsmile Oby więcej takich mężów! Gratuluję trafnej decyzji. Love

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Cooking  1 Witaj Szymku Love Moje gratulacje z podjętej decyzji Love

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina Cooking  10 Cooking  2

Witaj Szymku Smile bardzo cieszę się, że Thermomix przekonał Cię do siebie :) Odwiedzaj Nas jak najczęściej Smile

Pozdrawiam Mixi

:D Witajcie Szymku wśród Nas ! Gratuluje słusznie podjętej decyzji - nie pożałujecie zakupu ! Miłego kucharzenia z TM życzę :D

:) Pozdrawiam Monika

No to super!!!! 

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Szymek, jesteś facet z klasą  Bigsmile  Ani Ty, ani żona nie pożałujecie tej decyzji  Smile  Życzę każdej żonie takiego męża!!!  Smile  I jestem pewna, że wspólne gotowanie będzie dla Was obojga wspaniałą przygodą  Love  Pozdrawiam Was oboje, Ela z Mazowsza  :) 

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Dziekuję  Smile

Szymek

:DI nigdy nie pożałujesz tej decyzji .Witaj razem z małżonką w gronie pozytywnie zakręconych .Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Opiszę krótko, jak zostałe nowym członkiemWczoraj bylismy w odwiedzinach u znajomych. Tak się złożyło, że mieli akurat umówioną prezentację Thermomixa. Ja chciałem koniecznie wracać do domu, ale żona poprosiła żeby chwilę popatrzeć. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. I....... tak się wkręciłem w przygotowywanie posiłków, że........jutro kupujemy Termomixa !!! :)  Żona oczywiscie (oprócz mnie Smile ) przeszczęśliwa.To wszystko tak się szybko potoczyło, że nawet tego nie zdążyłem ogarnąć  :D Dodam, że znajomi także kupili Termomixa.

Jescze raz serdecznie pozdrawiam Wszystkich Formułowiczów

Szymek