Forum Serdecznie wszystkich pozdrawiam
Witaj Szymek. Oby więcej takich mężów! Gratuluję trafnej decyzji.
Witaj Szymku Moje gratulacje z podjętej decyzji
Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Szymku bardzo cieszę się, że Thermomix przekonał Cię do siebie :) Odwiedzaj Nas jak najczęściej
Witajcie Szymku wśród Nas ! Gratuluje słusznie podjętej decyzji - nie pożałujecie zakupu ! Miłego kucharzenia z TM życzę
Pozdrawiam Monika
No to super!!!!
Szymek, jesteś facet z klasą Ani Ty, ani żona nie pożałujecie tej decyzji Życzę każdej żonie takiego męża!!! I jestem pewna, że wspólne gotowanie będzie dla Was obojga wspaniałą przygodą Pozdrawiam Was oboje, Ela z Mazowsza :)
Dziekuję
:DI nigdy nie pożałujesz tej decyzji .Witaj razem z małżonką w gronie pozytywnie zakręconych .Hania z Łodzi
Opiszę krótko, jak zostałe nowym członkiemWczoraj bylismy w odwiedzinach u znajomych. Tak się złożyło, że mieli akurat umówioną prezentację Thermomixa. Ja chciałem koniecznie wracać do domu, ale żona poprosiła żeby chwilę popatrzeć. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. I....... tak się wkręciłem w przygotowywanie posiłków, że........jutro kupujemy Termomixa !!! :) Żona oczywiscie (oprócz mnie ) przeszczęśliwa.To wszystko tak się szybko potoczyło, że nawet tego nie zdążyłem ogarnąć :D Dodam, że znajomi także kupili Termomixa.
Jescze raz serdecznie pozdrawiam Wszystkich Formułowiczów