Forum Puk, puk... witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

16 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj  Olu :)  super że jesteś z nami Love  

Witaj Olu Bigsmile :bigsmile:  Przepisòw tu od koloru do wyboru Bigsmile   Jest w czym wybierac Wink ;)  Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

:) Olu masz racje działaj . Mam nadzieje, że nie stracisz zapału ! :)

Witaj Olu! znajdziesz tu przepisów co nie miara Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj Olu :D super ze do nas dołączyłaś i jesteś zadwolona z TM :D życze miłego i smacznego kucharzenia Smile Smile Smile Smile zaglądaj do nas często Smile Smile Smile Smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy Smile Smile Smile Smile

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Super, Olu!! Bigsmile Witam i ja, Gabrysia z Będzina. Bigsmile Cooking  4

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witajcie,

Zdążyłam już zrobić:  Cooking  6

zupę pieczarkową, napój z pietruszki - a teraz właśnie będą placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.  Cooking  1

Jestem  Love

A wieczorem zabiorę się za przyprawy i kostki rosołowe

witaj Olu ja tez świezynka ale od poniedziałku zaczynam z Termosiem jak to mówicie hihih Cooking  6

Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com

Love Witaj Olu Love Serdecznie pozdrawiam Grażyna ze Szczecina Love

Witaj Olu - na pewno cos dla siebie znajdziesz i nie beda to tylko przepisy, ale rowniez bardzo mili i serdeczni ludzie Love

:DWitam i ja Olu Wink Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Witaj wśród wielkich fanów Thermomixa! W razie pytań służę pomocą Smile

Pozdrawiam Mixi

:)Olu Witaj w Naszym gronie ! Jestem pewna, że na przepisowni znajdziesz wiele przepisów , które trafią w Twój gust .:)

Witaj Olu, jestem pewna że znajdziesz tu dużo nowych, ciekawych przepisów  Smile  Cieszę się, że TM Cię zachwycił, napisz co pierwsze w nim zrobiłaś, czym zaskoczyłaś najbliższych?  Smile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Dobry wieczór  Smile

Jestem nową, zachwyconą użytkowniczką TM31.

I mam nadzieję, że znajdę tu wiele nowych. ciekawych przepisów.