Forum Problemy z platformą TM
eskalog,
w odpowiedzi na Twoje pytania:
1. Przekażemy tą uwagę, owszem nie można scrolować, gdy jest więcej przepisów dodanych do menu tygodniowego na dany dzień.
2. Obecnie ta funkcjonalność nie jest dostępna na platformie, tylko w aplikacji Thermomix 2.0.
3. Przepisów z platformy nie można drukować, w przyszłości będą one dostępne bezpośrednio w urządzeniu Thermomix.
Pozdrawiam
Witajcie,
mam parę pytań ws. platformy:
1. Jak na platformie w menu tygodniowym zobaczyć wszystkie przepisy dodane na dany dzień? Jeśli dodam więcej niż 3 przepisy to tych kolejnych przepisów już nie widzę i nie ma jak menu przesunąć w dół (brak scrola), a ten trzeci to i tak już jest w połowie ucięty. Sprawdzałam na Internet Explorer i Mozzila.
2. Wiem, że na nośniku w TM nie można nic edytować w przepisie, ale może jest chociaż na platformie możliwość dodania notatek? Bo jeszcze tego nie odkryłam (mam nadzieję, że nie odkryłam, a nie że nie ma:)
3. Czy przepisy zakupione na platformie można wydrukować? Bo te widoczne z moim kolekcji nie mają takiej opcji.
Pozdrawiam
Witaj Teo83,
dział wsparcia otrzymał Twoje zgłoszenie i my również dodatkowo przekazaliśmy je do tego działu.
Czy mogłabyś ponownie wysłać wiadomość pod adres wsparcie@vorwerk.pl zamieszczając w załączniku 2-3 zdjęcia / zrzuty ekranu, które obrazują status platformy i niedziałających funkcji po zalogowaniu na konto?
Prosimy o pozostanie w kontakcie z działem wsparcia, który indywidualnie na bieżąco będzie informował Cię o postępach.
Pozdrawiamy,
Od jakiegoś tygodnia szwankuje mi platforma, czyli jedyna użyteczna sprawa: planowanie i lista zakupów.
Nie da się umieścić żadnego przepisu w planie tygodniowym, wywaliło wszystkie przepisy które do tej pory były zaplanowane, no i generalnie funkcje te udają, że są - ale nie działają. Przy przenoszeniuu przepisu na dany dzien tygodnia kółeczko postępu się pokręci, ale nie wyskakuje nic więcej, a w planie jak nic nie było tak dalej nie ma.
Czy tylko ja mam taki problem? czy jest to jakaś ogólna awaria i niedługo zostanie naprawiona?
Przelogowywanie nic nie pomaga