Forum Powitanie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witajcie w gronie Bigsmile Bigsmile Love Milej zabawy z TM Bigsmile Bigsmile Wink Wink Party Cooking  7 Cooking  1 Cooking  4

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Tak TM zachwyca bardzo.Szczegolnie teraz gdy odnalazlam tą stronkę,tyle przepisow,porad Smile nieustannie bym cos gotowala Cooking  1 rodzinka zadowolona, Smile codziennie cos nowego im serwuję Cooking  10 Dzieki że jesteście Love

Witajcie Dziewczyny :D super, że do nas trafiłyście i super, że tak jak my jesteście zachwycone TM :D z nami bedzie fajnie i wesoło i zawsze pomożemy :D i z chęcią zapoznamy się z Waszymi przepisami :D pozdrawiam serdecznie :D :D :D :D :D i życzę miłej przygody z TM :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Witamy Smile

Pozdrawiam Mixi

Dzięki serdeczne już się udało Smile

Agniesiu, musisz wejść w edycje tego projektu przepisu, "przelecieć" go do końca i  kliknąć na "zapisz". Kliknęłaś na "zapisz jako projekt " i dlatego umieścił Ci sie w projektach. Próbuj, uda się!

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Dziś na kolacyjkę zrobiłam racuchy z gruszkami.Chciałam dodać przepis ale umieścił mi się w projektachi nie wiem co dalej,jak mam go dodać?poproszę o pomoc.

Cooking  1 Witajcie Dziewczyny Smile zapraszam na Wspaniałą Przygodę z TM Cooking  10   korzystajcie z przepisów ,pytajcie jeżeli macie problemy Mixi pomoże Dziewczyny doradzą Smile Pozdrawiam serdecznie Cooking  7

Witma wszystkich.Ja korzystam z THERMOMIXA od dwóch lat ale dopiero teraz trafiłam na ta stronkę.Jestam zachwycona moim cudeńkiem.Moja rodzinka lubi dobre jedzonko,a ja mając to urządzenie moge szybko przygotować pyszności,które robione metoda tradycyjną byłyby za bardzo pracochłonne.Widzę tutaj duzo pomysłów na  przepisy,z których napewno skorzystam. Wink

Pozdrawiam Wszystkich. 

Serdecznie wszystkich witam!

Zaczęłam właśnie swoją PRZYGODĘ Z THERMOMIXEM :)  Cooking  7

I jak widzę, nie jestem osamotniona w zachwycie nad  tym CUDOWNYM  SPRZĘTEM:)

Bardzo chętnie skorzystam zWaszych pomysłów i obiecuję dzielić się swoimi. Pozdrawiam cieplutko.