Forum Powitanie
Witajcie w gronie Milej zabawy z TM
Tak TM zachwyca bardzo.Szczegolnie teraz gdy odnalazlam tą stronkę,tyle przepisow,porad nieustannie bym cos gotowala rodzinka zadowolona, codziennie cos nowego im serwuję Dzieki że jesteście
Witajcie Dziewczyny :D super, że do nas trafiłyście i super, że tak jak my jesteście zachwycone TM :D z nami bedzie fajnie i wesoło i zawsze pomożemy :D i z chęcią zapoznamy się z Waszymi przepisami :D pozdrawiam serdecznie :D :D :D :D :D i życzę miłej przygody z TM :D
Witamy
Dzięki serdeczne już się udało
Agniesiu, musisz wejść w edycje tego projektu przepisu, "przelecieć" go do końca i kliknąć na "zapisz". Kliknęłaś na "zapisz jako projekt " i dlatego umieścił Ci sie w projektach. Próbuj, uda się!
Dziś na kolacyjkę zrobiłam racuchy z gruszkami.Chciałam dodać przepis ale umieścił mi się w projektachi nie wiem co dalej,jak mam go dodać?poproszę o pomoc.
Witajcie Dziewczyny zapraszam na Wspaniałą Przygodę z TM korzystajcie z przepisów ,pytajcie jeżeli macie problemy Mixi pomoże Dziewczyny doradzą Pozdrawiam serdecznie
Witma wszystkich.Ja korzystam z THERMOMIXA od dwóch lat ale dopiero teraz trafiłam na ta stronkę.Jestam zachwycona moim cudeńkiem.Moja rodzinka lubi dobre jedzonko,a ja mając to urządzenie moge szybko przygotować pyszności,które robione metoda tradycyjną byłyby za bardzo pracochłonne.Widzę tutaj duzo pomysłów na przepisy,z których napewno skorzystam.
Pozdrawiam Wszystkich.
Serdecznie wszystkich witam!
Zaczęłam właśnie swoją PRZYGODĘ Z THERMOMIXEM :)
I jak widzę, nie jestem osamotniona w zachwycie nad tym CUDOWNYM SPRZĘTEM:)
Bardzo chętnie skorzystam zWaszych pomysłów i obiecuję dzielić się swoimi. Pozdrawiam cieplutko.