Forum Po raz pierwszy
Zdecydowanie jest mężczyzną, ale chyba bardzo oszczędnym. Współczuję jego partnerce. Tak, tak , szuka nowego TM poniżej jego oficjalnej ceny. Oby się nie "nabrał" bo cwaniaczków nie brakuje. Ważne jednak , że docenia urządzenie i nie kwapi się kupić jakieś taniej podróbki.
No to witamy w naszej grupie Pana /Panią bo nadal nie wiemy jakiej płci jest ten uzytkownik TM:)
Dziewczyny chociaż Nasz nowy gość nadal się nie chce przedstawić to ja już wiem ,źe przeczucia mnie nie myliły - wmercmaniak - to Pan ,jeszcze tylko nie wiem czy lubi Mercedesy, bo Thermomixy poniżej ceny rynkowej lubi.
Witaj :D kimkolwiek jesteś :D ja tez się dołączam do zapytań powyżej :D ja mam termomisia już 13 rok i nie przestaje mnie fascynować a i nigdy nic sie z nim nie działo złego :D tak więc polecam i to gorąco :D
Pozdrawiam Marzena :D z Bydgoszczy
Właśnie,właśnie trzeba chociaż imię podać do pozdrowień. Witamy !!!
Mam dziwne przeczucie ,że dołączył do Nas kolejny mężczyzna a na dodatek wielbiciel Mercedesów.
Ciekawe czy moje przeczucia się sprawdzą... czekam na odpowiedz
Monika z Sosnowca
Witaj :) Dolaczam sie do pytan dziewczyn :) Czy "za chwile" znaczy, ze sie zastanawiasz nad zakupem, czy tez czekasz juz na odbiòr ? Pozdrawiam
Dziękuję za pozdrowienia Chciałabym wiedzieć Kto mnie pozdrawia
Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Na swoim profilu nie napisałeś / łaś??? nic o sobie Nawet nie wiem do kogo pisałam Do kobiety, czy do mężczyzny? Może nam się przedstawisz Dobrze jest wiedzieć imię osoby, do której się pisze
Witaj Jeżeli się wahasz, czy kupić, czy nie to napisz o swoich wątpliwościach a my w miarę możliwości postaramy się na każde Twoje pytanie odpowiedzieć Ja używam swojeo Termosia od 4 lat, bez awarii i usterek Nie jestem w nim zakochana, bo tym uczuciem mam kogo obdarować :D Ale nie wyobrażam sobie kuchni bez niego Czasami żałuję, że nie miałam go dużo wcześniej, gdy dzieci były małe... ale na szczęście mam teraz Pozdrawiam
Witam - nie posiadam jeszcze Thermomixa. Ale za chwilę pewnie tak. Pozdrawiam Wszystkich