Forum PRAKTYCZNA PANI DOMU - RADY - PORADY
" height="19" width="19" /> Grażynko czasami nawet najskrytsze marzenia się spełniają " height="19" width="19" />
Moniś, moim marzeniem jest mieć "wypasioną" kuchnie i na marzeniach pozostanę
Vol.252
Vol.251
Wie, jakie fantastyczne rzeczy i praktyczne. Zrobił na mnie wrażenie ten cedzak do truskawek i nie tylko. A robótki podziwiam. Piękne.
Frażka
Vol.250
Vol.249
:)I znowu cudeńka . Pozdrawiam
Vol.248
Vol.247
Vol.246
Vol.245
Vol.244
Vol.243
Vol.242
Vol.241
Vol.240
Fajne Gabrysiu Ja osobiście mam te nożyczki i powiem szczerze,że wolę używać zwykłych ,pojedyńczych - pewnie jest to kwestia przyzwyczajenia
Super pomoce, szczególnie podoba mi się ten do truskawek.
Vol.239
Vol. 238
Vol. 237
Vol.236
Hmmm Grazynko ja bym (jeśli bym umiała)ułożyła na jednym stole do podziwiania a inne sztućce bym podała .Ale fajnie ułożone
Haniu,piękna ozdoba stołu lecz krótkotrwała a pracy na pół dnia jest na co popatrzeć
Haniu super !
Vol.235
Hmmmm piękne ułożenie
Vol.234
Vol.233
Fajne,fajne Gabrysiu " height="19" width="19" /> Ceny...trudno mi powiedzieć, bo nie mam porównania z innymi za takie rzeczy
Fajne gadżety, ale ceny!
Kochane polecam Wam fajną stronkę ,zajrzyjcie - od strony 4 coś dla gadżeciarek
http://www.pakamera.pl/akcesoria-kuchenne-120-1942.htm
Pozdrawiam Wszystkich zapracowanych
Vol.232
Vol.231
Vol.230
Vol.229
Vol.228
Monika, udało się, tyle, że jest to niewygodne, chciałabym, żeby to było łatwiejsze . Taki apel do modertora
Monika, udało się, tyle, że jest to niewygodne, chciałabym, żeby to było łatwiejsze . Taki apel do modertora
Witaj Mamula Bardzo szkoda, że nie możesz powiększyć zdjęć. Jest mi przykro w związku z tak niefortunną sytuacją
Żeby powiększyć, muszę otworzyć w innym oknie..., no komu się chce otwierać każde zdjęcie w nowym oknie! Są przecież inne rozwiązania...To bardziej do moderatorów jest post...
Nc z tego, nie mam myszki, wodzę palcem, naciskam, nie ma listy z powiększeniem obrazka, są różne inne komendy, ale takiej opcji brak...Frustrujące jest to forum, niestety..., ja mam już kiepski wzrok i takie dopatrywanie się bardzo mnie denerwuje, chciałabym zobaczyć dokładnie-a tu zonk...
Najeżdżasz myszką na wybrane zdjęcie i klikasz prawym przyciskiem myszki - rozwija się lista na której wybierasz "pokaż obrazek" - obrazek się pokazuje i teraz możesz go powiększyć ponieważ pokazuje się znaczek lupy z "+"
Daj znać czy się udało - mnie zawsze wychodzi
Powodzenia
Normalnie to sie najeżdża myszą i klika, a tutaj jak? Chyba jakiś specjalistyczny kurs muszzę przejść... Proszę, napisz, jaka jest metoda
Witaj Mamula Da się powiększyć obrazek Nic straconego Jeżeli nie wiesz jak to daj znać napiszę jak to zrobić
Śliczne :). Ja tylko żałuję, że nie można zdjęć powiększyć
Dzękuję Małgosiu Jeżeli Cię zainspirowałam do świątecznych dekoracji
to jest mi bardzo miło
Pozdrawiam
Monika przepięknie .Trzeba popracować nad dekoracjami świątecznymi ,teraz to łatwiej bo podałaś super pomysły - dzieki . Pozdrawiam :D
Dziękuję Gabrysiu Niestety bardzo dużo zdjęć które wstawiłam we wszystkich tematach - poginęło... Muszę napisać do Mixi żeby coś w tym temacie zadziałała
Jak zwykle, Monisiu. Śliczne i na czasie. można się pobawić z dziećmi. Moja wnuczka młodsza już robiła do szkoły taką choinkę z piórek. To na jakiś szkolny kiermasz. Bombkę tez robiła.