Forum PODRÓBA TM 31
Witam
Też go widziałam w ofercie i chciałam zobaczyć na żywo ale jak poszłam na drugi dzień już go nie było. Ale nie przekonała mnie oferta. I pomimo że niektóre produkty Lidl ma swietne i lubię to niektóre mnie nie przekonują i nie trafiają do mnie. A książki właśnie też chciałam z ciekawości zobaczyć i zafoliowane były. Ale dziwiLO mnie ze luzem.
A wogóle to gdzie temu robotowi do TM.
Byłam ,widziałam i nie zapiałam z zachwytu jest przedewszystkim wielki u mnie by się nie zmieścił .Książki ładnie wydane ale zafoliowane to do środka nie można zajrzeć .4 rodzaje myślę ,że jest tam po kilkanaście przepisów zgrupowanych tematycznie
Różnic znaczących jest trzy: mniejsza misa tylko 2 litry, brak obrotów wstecznych i brak wagi.
Różnic znaczących jest trzy: mniejsza misa tylko 2 litry, brak obrotów wstecznych i brak wagi.
Dzis na FB jest reklama podobnego w funkcjach robota TEFAL. Cena prawie 3700,-zł.
Popatrzyłam to jednak się różni bardziej przypomina TM21 tam też nie ma
Ja tez pójde z ciekawości obejrzeć, jak zdążę przed kupującymi. Może być tylko kilka egzemlarzy, a ludzie nauczyli się lidlowych promocji i zawsze rano są kolejki przed otwarciem. Jak za dawnych czasów.
Gabrysiu podobny ale nie ten sam ,kurcze ja nie żałuję ale pójdę go obejrzeć czy na prawdę taki sam dobry ,bo w ulotce nic nie piszą o wstecznych obrotach no i nasz jest mocniejszy
Witaj gabi49,
dziękujemy za przekazane informacje, jesteśmy świadomi, że w ofercie znajduje się taki produkt.
Pozdrawiamy,
Podaję Wam link do najświeższej podróbki naszego TM31. Będzie w ofercie LIDLA od 7 gudnia. Tylko 699,-zł.