Forum Oferta promocyjna na zakup Thermomix TM5 - marzec 2015
Mam pytanie odnosnie przedstawicieli Thermomixa - wysylajac zgloszenie na stronie vorverk rozumiem, ze kontaktuje sie ze mna jeden przedstawiciel. Czy jest mozliwosc jednak wyboru przedstawiciela od ktorego ewentualnie kupie Thermomixa ?
Witaj maggis,
wysyłając zgłoszenie ze strony Vorwerk, w doborze Przedstawiciela automatycznie brana jest pod uwagę jego najbliższa lokalizacja. Jeśli potrzebuje Pani wsparcia, prosimy o kontakt przez wiadomość prywatną na Forum.
Pozdrawiamy,
Mam pytanie odnosnie przedstawicieli Thermomixa - wysylajac zgloszenie na stronie vorverk rozumiem, ze kontaktuje sie ze mna jeden przedstawiciel. Czy jest mozliwosc jednak wyboru przedstawiciela od ktorego ewentualnie kupie Thermomixa ?
w tym tygodniu
Hej ... wkrótce to znaczy dzisiaj jutro czy w przyszłym tygodniu? Czy mozna sprecyzować ten termin? Z gory dziękuje.
Już wkrótce zapraszamy na stronę: www.thermomix.pl, na której znajdzie Pan więcej informacji
Witam.
Mam pytanie. Mamy początek marca więc nowy miesiąc i zbliżające się święta Wielkanocne. Pytanie czy w związku z tym wiadomo juz coś o jakiejś ofercie promocyjnej obejmującej np. dodatkowe książki w gratisie, inne prezenty czy moze RATY 0%?
Zainteresowany jestem kupnem i tak czekam na odpowiedni moment
Z góry dziękuję za informację.
Piotr z Krakowa