Forum Nowy wpis
Asiu, SOS dla nowicjuszy jest na FORUM w temacie Wskazówki. , nie pod FAQ. Cieszę się, że zrealizowałaś swoje marzenie i wykorzystuj TM maksymalnie. Wtedy docenisz jego walory. Oczywiście musi być pod ręką, na wierzchu, nie w szafce kuchennej. Pamiętaj!
Hallo ciesze sie bardzo z milego przyjecia do waszej grupy, nie mam zamiaru od was uciekac, TM bylo moim marzeniem juz od paru lat, ale zawsze zadawalam sobie pytanie czy jest mit potrzebny i kupowalam inne tansze urzadzenia kuchenne, dopiero przed paru dniami kupilam TM i jestem szczesliwa ze spelnilam sobie marzenie chociaz cenna TM mnie zawsze przerazala, na razie jestem bardzo ostrozna, i chyba uplynie troche czasu zanim dodam wlasny wyprobowany przepis. Pytalas skad jestem. Urodzilam sie w Zabrzu, a od 24 lat mieszkam w niemczech. Pozsrawiam
Hallo Gabi bardzo sie ciesze ze zostalam tak mile przyjeta do waszej Rodzinki TM, SOS dla nowicjuszy znajde pod FAQ? Pozdrawiam
Witaj Asiu, to właściwe miejsce, aby zacząć kulinarną podróż z Thermomixem
Witaj Asiu dobrze, że do nas trafiłaś ( a skąd? z jakiego państwa??), tylko nie znikaj za szybko... Bo nam jest bardzo miło, gdy możemy witać kolejne miłośniczki TM a smutno, gdy ktoś zapyta, przeczyta odpowiedź, skopiuje przepisy i szybko znika, zapominając powiedzieć: dziękuję a przy przepisach napisać komentarz, czy mu smakowało... Przepisownia to nie tylko zbiór darmowych przepisów, to również miejsce, w którym można porozmawiać, podzielić się radościami i trudnościami... Tematów na forum jest wiele a jeśli masz ochotę, to możesz założyć kolejny...
Z nami jest naprawdę fajnie i wesoło :D Pozdrawiam i życzę wspaniałej, pogodnej niedzieli i kolejnych sukcesów z TM, Ela
Witaj Asiu dobrze trafiłaś Odwagi pytaj o wszystko Milośniczki pomogą a Mixi rozwiąże każdy Twój problem Pozdrawiam serdecznie
Asiu, witaj :) Przepisownia jest dla wszystkich Mieszkajacych w Polsce i poza. Ja tez nie mieszkam w Polsce, I musze Ci sie przyznac, ze najbardziej ciagnie mnie tutaj Dziewczyny juz Ci opowiedzialy, jak dziala Przepisownia i bys sie nie bala TM :bigsmile: Zgadza sie :) Ma Ci ulatwic prace, wiec bierz sie do dziela :) Ty wkladasz skladniki, a TM pracuje Ty siedzisz i odpoczywac, a TM gotuje
dziekuje bardzo za serdeczne przyjecie mam nadzieje ze poradze sobie z tm, jak narazie zrobilam dopiero 2 dania maz oraz syn byl zadowolony, pozdrawiam
Asiu, TM nie gryzie, nie bój się go! Nic mu nie zrobisz, nie ma mocnych. A że czasami coś Ci się nie uda , nie przejmuj się . Każdy tak ma na początku i nie tylko. Trzeba TM eksloatowac do granic mozliwości, po to jest! Wiesz jak to jest: "wprawa czyni mistrza". Zacznij jednak od książki "Radość gotowania" - przepisy podstawowe i tak powoli, powoli coraz trudniejsze. Książka jest absolutnie niezawodna, prosto opisane dania i jak będziesz się trzymac opisu to nic nie powinno się zepsuć. Potem już będziesz sama eksperymentować. Dobrych rad zawsze szukaj na przepisowni , a jak coś nie wiesz - pyta! Tu na Forum jest taki temat : SOS DLA NOWICJUSZY. Sięgnij tam wzrokiem , poczytaj, tam jest wiele rad, które mogą Ci się przydać. Wogóle mamy tu wspaniałe Użytkowniczki, bezinteresowne, spieszące z pomocą. Więc zakładaj fartuszek i ręce do TM!
Witaj Asiu :D bardzo się cieszymy, ze do nas dołączyłaś. Mozesz korzystać z tej strony kiedy tylko masz ochotę, zachęcam gorąco, znajdziesz tutaj mnóstwo przepisów i porad jak korzystac z TM :D
Nic się nie bój, zakasaj rękawy i do gotowania :D z nami wszystko się uda :D mamy tu wykwalifikowaną kadrę i wspaniałą Mixi, która nad wszystkim czuwa :D
Pozdrawiam Cie serdecznie, zostań z nami a nie bedziesz żałowała :D
Hallo jestem wlascicielka TM 31 od 2 Dni, dopie 2 razy pracowalam z TM bo jesczcze nie mam odwagi i boje sie ze moge cos popsuc. Nie wiem czy moge korzystac z tej strony? Nie mieszkam w Polsce. Pozdarawiam Asia