Forum Nowy dodatek do Thermomixa wchodzi w fazę testów
Mojego modelu to nie dotyczy .Ma to dobrą stronę muszę myśleć przy gotowaniu hihihihi
Świetna wiadomość. Czekam na dalszy ciąg. Korzystam równocześnie z książki i czytnika. Książka jest bardziej przeżysta gdy czegoś szukam ale gotuję już czytnika. Takze bardzro cieszy mnie taka infrmacja że będzię "połączenie" między TM a platformą.
Super i śledzę dalej tę infomacje.
Zdaje się, że Cook-Key ma mieć dostęp tylko do "platforma z przepisami na Thermomix" czyli tylko "pl.mojthermomix.pl" bez dostępu do "przepisowni". Jeśli to się potwierdzi to raczej nie będę zainteresowana.
Ja też tak mam, więc robię zdjęcie ekranu z przepisem i wtedy mam to na tel lub iPadzie przy TM i gotowe! Nie muszę chodzić po mieszkaniu
Witaj gabi49,
ponieważ obecnie znajdujemy się w fazie testowej, niektóre informacje dotyczące tego dodatku nie mogą zostać ogłoszone już teraz. Wszyscy obecni użytkownicy TM5 będą mogli nabyć dodatek Cook-Key® nie drożej niż nowi klienci, którzy będą kupować TM5 już po wprowadzeniu na rynek rozwiązania Cook-Key®.
Vorwerk zapewni możliwość nabycia Cook-Key® obecnym użytkownikom TM5 na preferencyjnych warunkach.
Pozdrawiamy,
Zapowiada się na rewolucyjną zmianę, o którą proszą dzisiejsi użytkownicy TM5. Podana strona cook-key niewiele więcej wyjaśnia.
Ciekawe tylko jaka będzie jego cena ?
To jest super informacja, na którą czeka wiele klientów!
Ja nie mam tabletu a z komputera stacjonarnego, stojącego w innym pomieszczeniu niż TM trudno kmorzystać podczas gotowania. Odpisywanie przepisów do zeszytu to już zupełne "cofanie się" ;)
Czekam na kolejne informacje :)
Czekamy z niecierpliwością na zakończenie testów i wprowadzenie cook-key do sprzedaży jak i do katalogu prezentów- aby każdy mógł cieszyć się jego funkcjonalnością.
Drodzy użytkownicy,
w przyszłości Twoje ulubione przepisy z platformy z przepisami na Thermomix ®, będą dostępne bezpośrednio w urządzeniu Thermomix ® TM5.Innowacyjne rozwiązanie Cook-Key ®, dostępny w przyszłości dodatek do modelu urządzenia Thermomix ® TM5 umożliwia korzystanie z pełnego zakresu cyfrowych funkcji gotowania. Bez względu na to, czy posiadasz już Thermomix ® TM5 czy planują jego zakup: nowatorski dodatek Cook-Key ® umożliwi przesyłanie ulubionych przepisów z platformy z przepisami na Thermomix ® lub aplikacji Thermomix ® bezpośrednio do urządzenia Thermomix ® TM5 – za pomocą bezprzewodowego połączenia internetowego. Wszystkie przepisy dostępne na platformie z przepisami na Thermomix ® umożliwiają korzystanie z funkcji gotowania z ustawieniami, prowadzącej krok po kroku podczas przygotowywania posiłków. Cook-Key ® jest obecnie testowany na całym świecie. Faza testów jest dla nas kluczowa, abyśmy mogli zaprezentować naszym klientom produkt spełniający wysokie standardy jakości firmy Vorwerk. Więcej informacji na temat Thermomix ® Cook-Key ® można znaleźć na: www.cook-key.pl
Zespół Thermomix ®