Forum Nowy Rok 2013
Kasiu, dzięki za ciekawy przepis
Wróciłam do Przepisowni dziś i dlatego dopiero dziś przesyłam Wszystkim życzenia noworoczne
Zdrowia,
radości i miłości od najbliższych,
życzliwości od nieznajomych,
zadowolenia z pracy,
pomysłów na ciekawe, nowe przepisy w TM
Wszystkiego naj, naj, naj!!! :D
Kasiu super przepis :D dodaje go do ulubionych i będę go stosowała codziennie :D
Życzę także wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku 2013 :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Piękne zyczenia i świetny przepis Dziękujemy bardzo i również zyczymy samych pieknych chwil, realizacji planów i marzeń
Dzięki Kasiu, dodaje przepis do ulubionych, stosować bedę codziennie
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2013
Dzięki Kasiu za super przepis "na życie" . Będę go stosować codziennie. Będzie fajnie, prawda?.
Dzieki Kasiulek I nawzajem !!!!!!
Kasiu dziękuję za Piękny Prezent w postaci przepisu do wykorzystania na 2013 rok :D Tobie również życzę udanej szampańskiej zabawy do białego rana Buziaczki
DO WSZYSTKICH KOCHANYCH THERMOMANIAKÓW
Życzę Wam aby ten Rok był szczególny pod każdym względem, aby przyniósł Wam spełnienie wszystkich pragnień i pozwolił na zdrowsze, lepsze wspólne życie. Wszystkim życzę kuchennych szaleństw z TM, a nam przedstawicielom wielu nowych, sympatycznych klientów
A oto mój przepis na udany 2013 ROK. Daję go Wam w prezencie. Spróbójcie wykonać go w TM:
Podstawowym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z maksymalną ilością miłości i czułości. Dwie łyżki pomyślności, filiżankę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy - to Wasz wybór. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w atmosferze wspólnego zrozumienia. Kasia - Rude
ps. a na dzisiaj szampańskiej zabawy