Forum (Nie)Dostępność nośników
A ja czekam na niższe ceny książek i nośników. :D
a ja czekam na jakieś nowości nośnikowe
Ooo ... super :D
Ktoś z Krakowa chętny na zakup grupowy?
Dzień dobry,
Niedostępność zestawu: nośnik przepisów i książka: "Kuchnia Śródziemnomorska" nie była wynikiem złej woli firmy, tylko problemów systemowych. Obecnie zestaw jest dostępny i można go zakupić w sklepie internetowym: http://shop.vorwerk.pl/thermomix/ksia-a-ka-i-noa-nik-przepisa-w/zestaw-ksiazka-kucharska-i-nosnik-przepisow-na-thermomix-r-kuchnia-srodziemnomorska-thermomix-tm5.html
Dzień dobry. Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów, posiadaczy thermomixa. Jak wiele osób jestem zainteresowana zakupem nośnika i książki " Kuchnia śródziemnomorska". Jednak nie rozumiem polityki sprzedaży Vorverk Polska. W sklepie internetowym można osobno kupić książkę i nośnik. Jednak już zestawu nie można kupić. A dlaczego? To pytanie kieruję do osób reprezentujących na forum Vorverka, którzy od prawie 2 miesięcy obiecują "wkrótce zestaw w sklepie" i dalej nic się nie dzieje. Ja natomiast mam na to swoją teorię. A odpowiedź jest moim zdaniem prosta. Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Zestaw kosztuje 165zł, a kupione osobno książka i nośnik 240zł. Więc pytam jeszcze raz forumowiczów Mixi i PrzepisyThermomix - kiedy wreszcie pojawią się zestawy "Kuchni Śródziemnomorskiej" w sklepie internetowym. Tylko proszę nie pisać, że wkrótce lub prosimy o chwile cierpliwości, bo przez dwa miesiące można ją stracić.
jeszcze jedno pytanie..... o dostępność kompletu (nośnik+książka) kuchnia śródziemnomorska - kiedy można się spodziewać?
Honey,
dziękujemy za zainteresowanie i prosimy o chwilę cierpliwości
Pozdrawiamy,
Czy planowane są w tym roku do sprzedaży inne nośniki polskojęzyczne?
Wszystkie informacje będą na bieżąco przekazywane, zapraszamy do odwiedzin naszego sklepu internetowego.
Pozdrawiamy,
Zdecydowanie jestem tradycjonaliską Najpierw przeglądam wersję papierową i potem dopiero pracuję z nośnikiem. Na pewno dokupię książkę.Pozdrawiam.
jeszcze jedno pytanie..... o dostępność kompletu (nośnik+książka) kuchnia śródziemnomorska - kiedy można się spodziewać?
Czy planowane są w tym roku do sprzedaży inne nośniki polskojęzyczne?
Kupiłam sam nośnik i zdecydowanie brak mi książki.
Gufo, cieszymy się, że nośnik jest już w Twoich rękach, jeśli czujesz potrzebę wsparcia w postaci książki, to zapraszamy do jej zakupu, Książka Kuchnia śródziemnomorska jest dostępna w naszym sklepie internetowym:
Pozdrawiamy,
A kiedy pojawią się zestawy nośnik plus książka?
Piootr, dziękujemy za cenną uwagę i prosimy o chwilę cierpliwości
Pozdrawiamy,
Kupiłam sam nośnik i zdecydowanie brak mi książki.
A kiedy pojawią się zestawy nośnik plus książka?
Zamówiłam, czekam:)
Ooo ... już można kupić nośnik :D
tak, zapraszam wkrótce na stronę: www.thermomix.pl
Mixi, TM 5 jest już prawie pół roku na rynku, a nośniki ciągle niedostępne. Czy coś niebawem drgnie w tym temacie?
Tak tylko interfejs, nie ma opcji translacji
"Tak, nośnik będzie działał. W TM5 można zmieniać język menu."
Ale zmienia się tylko jezyk interfejsu urzadzenia, a nie jest tlanslatorem przepisów ?
Chyba że się myle.
A ja mam pytanko czy kto kolwiek pytał przedstawicieli Vorwerk Polska, dlaczego na rynek polski jest tak mało nośników. W Niemieckiej dystrubucji jest chyba 5 lub 6 nośników a o książkach to już lepiej nie pisać.
Uwarzam że to straszna lipa bo za urzadzenie płacimy jak w DE a dodatków to jak kot napłakał.
Tak, nośnik będzie działał. W TM5 można zmieniać język menu.
witam, chciałam zapytać o następującą sprawę. Kupiłam TM5 w Niemczech, teraz chciałam dokupić sobie nośnik "Kuchnia śróziemnomorska" ( w Niemczech są inne, tego akurat nie ma ), czy nośnik będzie kompatybilny z urządzeniem ? Na mój chłopski rozum urządzenie jedynie odczytuje dane z nośnika, więc żaden problem, ale wolę zapytać :)
Już wkrótce będą dostępne informacje o wprowadzeniu nośnika z Kuchnią Śródziemnomorską do sprzedaży. Nie ma nośnika z książką Podróże z Thermomixem
Hanuś,
w komplecie Thermomixem jest nośnik z książką podstawową, jest on obecnie również dostępny w sklepie internetowym.
Kolejne nośniki będą również dostepne w sklepie, lecz nie w tym roku.
Przepisy na TM5 są dostępne na platformie (www.mojthermomix.pl) i w newsletterze.
Niedawno nabyłam TM5. Korzystam z nośnika ABC. Zależy mi na nośnikach z kuchni śródziemnomorskiej lub z przepisów z podróży. Owszem książki już nabyłam, ale aby w pełni cieszyć się i korzystać z zalet nowoczesnego urzadzenia jakim jest TM5 przydałyby się kolejne nośniki, a wiemy ,że już są - tyle że niedostępne. Kiedy Vorwerk wyjdzie klientom naprzeciw?
pozdrawiam
No cóż... zdążyłam się już rozpieścić nośnikiem ABC i chcę więceeeeej
Hanuś,
w komplecie Thermomixem jest nośnik z książką podstawową, jest on obecnie również dostępny w sklepie internetowym.
Kolejne nośniki będą również dostepne w sklepie, lecz nie w tym roku.
Przepisy na TM5 są dostępne na platformie (www.mojthermomix.pl) i w newsletterze.
Myślę,że to trochę nie fer,sprzedawać thermomix 5,a nie ma dostępnych nośników.Przecież właśnie nośniki są pełnym kompletem wraz z thermomixem.
A ci mniej gościnni muszą poczekać aż będzie dostępny w sklepie Kiedy? Myślę że za kilka miesięcy (2-3 ???) Z każdą książką też tak jest, że najpierw jest prezentem a dopiero później można ją kupić
A dla tych mniej gościnnych?
Nośnik można otrzymać w prezencie dla gospodarza prezentacji zakończonej sprzedażą. Wystarczy zaprosić znajomych do domu :)
Regularnie zaglądam do sklepu, żeby kupić nośnik "Kuchnia śródziemnomorska" i ciągle widzę informację, że jest niedostępny. Kiedy można się spodziewać tego i innych nośników?