Forum Nasze fotografie.
Dzięki Mixi za interwencje. Nie wiem tylko dlaczego przy moim przepisie na surówkę z kapusty znalazlo się we Wskazówkach zdjęcie nie moje. Tutaj link:http://www.przepisownia.pl/przepisy/sur%C3%B3wka-z-bia%C5%82ej-kapusty/460340 Nie wiem jak je usunąć?
Ciesze sie ze wszystko doszlo do ladu i nasze fotki sa uratowane :D dziekuje
Ja też cieszę się, że wszystko wróciło do normy
" height="19" width="19" /> Widze,że informatycy naprawili to całe zamieszanie w zdjęciach " height="19" width="19" />
Dziękuje
Uuuuufffff odetchnęłam z ulga, ale taka była moja pierwsza myśl, zanim zorientowałam się co tu jest grane Przepraaaaaaaszam
Nigdy bym tak nawet nie pomyślała - już po pierwszych zdjęciach, które miały przedstawiać bułeczki i chlebek a przedstawiały zdjęcia Marzenki z zeszłotygodnowego urlopu pokapowałam,że coś jest nie tak. I brnęłam, dalej i nagle ciasto pieczone w tygodniu robi za torcik - to był sygnał żeby zgłosić ten błąd , bo my wiemy co się dzieje - że zmiany ,ulepszenia,ale jak jakiś gość by zajrzał troszke by się zdziwił
Hahahhaha zakradł się nam jakiś chochlik Ja też tu dawno nie byłam a jak po komentarzu Moniki zobaczyłam ten bałagan, to oniemiałam... Mało tego, miałam wrażenie, ze Monika jest rochę zła, że podkradam cudze fotki hahahha
dwa pucharki z deserem, choineczki z makaronu ani śladu. Co tu się dzieje????
Bo to wcale nie moja choineczka. :D :D :D
Rzeczywiście, jeden wielki balagan. Piesek Verci przy przepisach i komentarzach Joko? Dawno tu nie zagladałam.
Nie tylko szkoda tych zdjęć, byłaby całkowita tragedia.
Dziewczynki, widze, ze ciasto ma ogroooooomne wziecie..... jest praktycznie wszedzie :D :D :D :O Ale cyrk :O Dobrze, ze Mixi zaczyna juz dzialac A zdjecia z innych "dzialòw", ktòre przepadly ? Da sie je uratowac? Byly cudenka swiateczne.... i 1000 innych wspanialych rzeczy..... Szkoda by bylo
Już się tym zajęłam.
Takich problemów jeszcze nie było tzn. zmiana miejsca docelowgo gdzie zdjęcie zostało wstawione. Jest problem z tym, że nie widzimy pewnych zdjęć wcale ,wstawianych chyba do połowy czerwca
A pro pos..., czy ktoś jeszcze ma podobne problemy?
No cóż..., trzeba może gdzieś to zgłosić...? To jakaś usterka być musi
A ja w oczekiwaniu na kolejną porcje soku,chciałam tylko obejrzeć zdjęcia...no to mam pieczone przeze mnie ciasto wg. przepisu Verci robiące za cudowny tort urodzinowy .
No ja to jestem bardziej w szoku hahahha Tak dawno tu nie byłam i widzę same czary mary :p :O
" height="19" width="19" /> To dopiero zagadka ?
dwa pucharki z deserem, choineczki z makaronu ani śladu. Co tu się dzieje????
A to jest obiecana choineczka zrobiona z uzyciem makaronu.
Fakt, śmiechu warte!!! Nie byłam tu od miesięcy, bo jakoś czasu nie miałam i co widzę??? Jakieś dziwne fotki, krajobrazy, baranki, nie moje kuchy... Nie mam pojęcia co tu się dzieje i jak to możliwe...., doprawdy, nie mam pojęcia... :~
To już jest śmiechu warte - zdjęcie które wstawiłam w zeszłym tygodniu pod przepisem Verci na "Szybkie ciasto z czereśniami......" a ono tu z jakiej okazji ? No cuda się zdarzają !
I znowu - Marzenka Skąd te zdjęcia się tu wzięły ?
Fajny chlebek i bułeczi też niczego sobie Niedawno je widziałam jak Marzenka wstawiała zdjęcia z urlopiku w Szczawnicy Niesamowite , ciekawe jak smakują ?
Elu masz wspaniałą Córkę, która wie co chce osiągnąć w życiu, podziwiam jej upór w dążeniu do celu i życzę Jej aby wytrwała w swoich postanowieniach .Pozdrawiam serdecznie. :D
Acha..., ElaK napisz mi coś więcej o tej szkole fotograficznej, bo moja młodsza córka właśnie kończy technikum i wciąż ma dylemat czy pójść dalej w kierunku jakiego uczy sie obecnie czy w swoją ukochaną pasję czyli fotografie właśnie
Joko, przeglądam sobie różne wątki na forum, bo długo mnie nie było i znalazłam Twoje pytanie na które do tej pory nie odpowiedziałam Przepraszam Moja córka chodzi do I klasy technikum fotograficznego ale zdjęcia robi od dawna Może nie są to jakieś arcydzieła (narazie :D ) ale mnie się bardzo podobają Na wybór szkoły wyższej ma jeszcze 3 lata ale to technikum było nr.1 gdy wybierała szkołę średnią, nic innego nie brała pod uwagę. Teraz jest bardzo zadowolona chociaż musi wstawać codziennie o 5:45, bo o 6:48 ma pociąg, potem metro, tramwaj i już o 7:50 jest w szkole :D Podziwiam ją za to
Święta święta i po świętach, po sylwestrze.... teraz karnawał :D :D :D :D :D i chwila wytchnienia :D u nas dzisiaj pada śnieg :D slicznie jest na dworzu, chyba znowu idzie zima :D wszystkiego dobrego w nowym roczku :D :D :D :D :D pozdrowionka :D :D :D :D :D
Dziękuję dziewczyny za uznanie Dawno mnie tu nie było, ale wiadomo, pewnie każda z Was miala sporo zajęć w okresie świateczno-noworocznym - na szczęście przy pomocy TM jakoś wszystko łatwiej poszło
Pozdrawiam Was w Nowym Rooku i zyczę miłego termomiksowania.
Joko, cudne te Twoje anioły Podziwiam
Joko, wspaniale rzeczy !! Complimenti, naprawde
Śliczne :D masz dziewczyno prawdziwy talent :D
Tak masz rację teraz jesteśmy zabiegane, latamy po sklepach, buszujemy w kuchni :D gdzie nas nie ma - jesteśmy wszędzie :D :D :D
Miłego kucharzenia życzę wszystkim :D
Joko WOW Powodzenia w kuchni :D Dasz radę :D
Nie było mnie tu trochę... Dlaczego...? Proszę, zerknijcie
http://centrumrekodziela.pl/galeria/jotka/201212
Zresztą teraz zaaczyna się gorący czas przedświąteczny, więc pewnie wszystkie będziemy zabiegane i dopiero w święta odsapniemy z laptopem na kolanach i naszym forum na tapecie :D
No to dalej..., do kuchni marsz!!!
:D Potwierdzam :D
no pewnie!
:D :D :D Zgadza sie
no pewnie
Rude, to ja - Kasia (ale ja chyba to mam w profilu ;))
Kobiety górą!!! jesteśmy bardzo zdolne... jak koło gospodyń wiejskich hi hi :
"tańczy, śpiewa, recytuje, daje d... i gotuje !!!:
Hahaha faktycznie pomyliłam :D musisz mi wybaczyć :D już się poprawiam :D :D :D
Magi jam jest Joko nie Jojo hahahahha
Joko super pyszności :D :D :D :D :D
Dzięks dziewczyny
Joko, super beziki!
Joko super tak trzymaj.Buziaczki
... i jeszcze bezy z przepisowni http://www.przepisownia.pl/przepisy/bezy/340597, jako dowód na to, że "nazbieranych" białek nie trzeba wyrzucać :) Sama siebie nie posądzałam, że kiedykolwiek będę umiała zrobić bezy lepsze niż w cukierni :p No, ale przecież mam TERMOMIX!!!
Oprócz małych bezów zrobiłam jeszcze płytę bezową do tortu
A oto moja dwukolorowa babka wg. przepisu z książki "Radość gotowania" ze strrony 222 :) Oczywiście była dużo większa zanim chwyciłam za aparat
Pyyyyszniutka!
Mniammniam pycha
Jest pycha
Pycha :p Choc nie przepadam osobiscie za miesem, to danie mi bardzo smakuje, nie mòwiac o moim mezu
Mniaaaam :) Karkówka po karkonosku jest wyśmienita, ten sosik...mmmmmmmm...
Oto karkówka po karkonosku z ziemniaczkami i marchewką zrobioną na parze