Forum Mogę się do Was przyłączyć? :)
zapytanie o lemoniadę dałam w dziale "niemożłiwe-możliwe" proszę Was o pomoc
dziękuję za kciuki.
Obiad się udał bardzo smaczny. POczątkowo wydawało mi się, że sos carbonara wyszedł za rzadki, ale jednak w połączeniu z makaronem wszystko było takie jak należy
na deser dla męża było gaspacho (ja nie lubię), ale nie w forie zupy wg przepisy z książki "kuchnia włoska", tylko jako napój z hiszpańskiej wersji książki podstawowej
przepisy nieco się do siebie róznią. Mogę wrzucić potem ten z którego robiłam
tymczasem mam do Was ptanie o lemoniadę- ale to już napiszę na części dotczącej przepisów
Vivianno zatem rozpakowuj swoje cudo i do dzieła :D zdaj nam potem relację jak poszło i jak smakowało jedzonko :D powodzenia i milego kucharzenia
Dziękuję Wam bardz za miłe przyjęcie
moja nową "zabawkę" właśnie przywiozłam do domu - jeszcze stoi w kartonie, ale to ostatnie minuty takiego stanu zaraz rozpakowuję i biorę się do roboty
na pierwszy rzut będzie gazpacho i spagetti carbonara
na jutro wybierzemy sobie coś z książki, a w sobotę będę robić cytrynowe ciasteczka z przepisu Veronici, i jeszcze francuskie z twarożkiem może (nie pamiętam Autorki ).
Jestem bardzo entuzjastcznie nastawiona
trzmajcie kciuki!
pozdrawiam!
Vivianno, jak się udał obiad? jakie przepisy najbardziej lubisz: desery, wypieki? zawsze wspomożemy dobrą radą
Witaj Vivianno Odwagi napewno dasz radę ugotować pyszny obiad dla męża Dziewczyny dobrze radzą a przepisów naprawdę jest sporo na przepisowni Pozdrawiam serdecznie
Witaj Vivianna :D super, że do nas dołączyłaś, bardzo nas cieszy każda nowa osoba :D pomysłów na obiad jest mnóstwo, zapraszam do moich :D a także do przepisów innych dziewczyn, które są super :D może zrób dla męża pizzę :D albo kotleciki :D zaglądaj do nas często, zawsze jesteśmy i służymy radą, pomocą i przepisami :D pozdrawiam serdecznie :D
Witaj Swietnie, ze dolaczylas do nas i to jeszcze "przed czasem" Bedziesz miala czas zorganizowac sie. Tu jest swietnie i jest praktycznie wszystko A jak nie ma, to dorzucimy ;) Co masz dokladnie na mysli, bo pomyslòw jest naprawde moc :) Pierwsze i drugie ? Zupa, ryz, pizza? + cos slodkiego ? Daj znac, zreszta jutro, zobaczysz ile propozycji sie posypie ;) Zerknij do moich przepisòw, a jutro sie odezwa dziewczyny i nasza Mixi, bedziesz miala w czym wybierac . Serdecznie pozdrawiam
Witam wszystkich Thermomixowców
jeszcze nie do końca jestem posiadaczką tego - mam nadzieje - cudeńka - odbieram je w czwartek. Niestety na razie nie mogę zorganizować pokazu, choć mam nadzieje ze za jakiś czas mi się to uda, ale ogólne zasady działania Thermo znam, bo miałam okazje popatrzeć i poprobowac na wakacjach u rodzinki, więc ma nadzieje ze jakoś dam sobie radę w czwartek chciałabym przyrządzać jakiś obiad "inauguracyjny" dla męża - może coś podpowiecie?
fajnie ze istnieje takie miejsce jak to forum
pozdrawiam!