Forum Mielone tradycyjne
U mnie w domu od dawna kotleciki pieczemy na takiej blaszce do pieczenia mies; Foremka jak do pieczenia ciast a na nie kratka I na te kratke kladziemy kotleciki a do formemki wode lejemy i pieczemy w tem 180C 35-40 min. Oszczednosc kalorii duuuuuzzzza:)
I daj znac, jak smakowaly
Dziewczyny dzięki za porady. Muszę spróbowac mielonych z serami. Jeszcze takich nie jadłam.
Tradycyjne mielone robię podobnie a ostatnio dodałam startą marchewkę, a mój zięć dodaje kukurydzę i ser feta i wszystkie warianty są pyszne.Pozdrawiam serdecznie. :D
Zazwyczaj i ja tak robie, no chyba, ze akurat nie mam, to daje tarta, albo kasze manne. Zawsze dodaje troche mleka i troche drobno tartego parmezanu
Ja dziś zrobiłam na obiad mielone z ziemniaczkami i sałatką. Wyszły pycha.
Jedynie co zmieniłam, to dodałam suchą bułkę moczoną w mleku, a póżniej odciśniętą.
Też tak robicie???