Forum Książka z przetworami, wyrobami domowymi?
wt., 25.03.2014 - 20:18
#1
5 odpowiedzi | Ostatni wpis
28.03.2014 - 21:15
#1
dziękuję pięknie!
28.03.2014 - 10:43
#2
Pasztet, pieczeń rzymska jest w książce Radość gotowania, kilka przykładów z Przepisowni:
http://www.przepisownia.pl/przepisy/kie%C5%82basa-drobiowa-na-varomie/452474
http://www.przepisownia.pl/przepisy/wielkanocna-kie%C5%82basa-wieprzowa-na-varomie/340853
25.03.2014 - 22:37
#3
Wiele jest w książce "Nasi przedstawiciele polecają", ale tu, na przepisowni też znajdziesz wiele. Poszperaj.
25.03.2014 - 20:18
#4
Mam pytanie! W której książce znajdę najwięcej przepisów z domowymi wyrobami mięsnymi? Chodzi mi tu o rolady mięsne, pasztety, nawet kiełbasy wyrobione w Thermomixie.