Forum Kalendarz 2015
Dziękuje za piękny kalendarz i 12 przepisów na ( napewo) pyszne torty W tym roku myślę, że nazbiera się 12 okazji, żeby przepisy wypróbować. Torciki wydają się łatwe ale za razem wyglądające na wyszukane ;-)
Zastanawiałam się czy toty nie będą z tzw górnej pułki z wyszukanymi składnikami i trudnym stopniem w przygotowaniu, ale nie na szczęscie nie - przy pomocy thermomixu powinne wyrobić się sprawnie i "złożyć" się łatwo.
Jeżeli ktoś z Was będzie miał okazje wypróbować któryś z tortów dajcie znać - jak ja wypróbuje też złoże raport
Torty? Super uwielbiam piec torty dla bliskich, a najlepsze w tortach jest dekorowanie
oj chciałoby sie wygrać taki kalendarz Moze gwiazdka 24-tego przyniesie :-)
ps. Moze gwiazdka przyniesie dla wszystkich uzytkownikow thermonixu pomarzyć dobra rzecz
Oprócz naszego konkursu, na pewno jeszcze będą okazje kalendarzowe - warto czasami zerknąć na Facebooka
W kalendarzu na 2015 rok są przepisy tortów A to z okazji 20-lecia TM w Polsce!
Kalendarz widziałam i napewno zrobię kilka tortów (okazji w ciągu roku mamy wiele ), które zrobiły na mnie największe wrażenie. Pozdrawiam, Ela
Elu,
które zrobiły na Tobie największe wrażenie?
Torty? Super uwielbiam piec torty dla bliskich, a najlepsze w tortach jest dekorowanie
oj chciałoby sie wygrać taki kalendarz Moze gwiazdka 24-tego przyniesie :-)
ps. Moze gwiazdka przyniesie dla wszystkich uzytkownikow thermonixu pomarzyć dobra rzecz
W kalendarzu na 2015 rok są przepisy tortów A to z okazji 20-lecia TM w Polsce!
Kalendarz widziałam i napewno zrobię kilka tortów (okazji w ciągu roku mamy wiele ), które zrobiły na mnie największe wrażenie. Pozdrawiam, Ela
Niestety, przedstawiciele jeszcze nie wiedzą jaki będzie kalendarz na 2015 :(
Czy ktoś wie może w jakiej tematyce będzie Kalendarz TM na 2015 rok?
w 2013 były przeróżne przepisy, w 2014 tylko muffiny w róznych typach... co szykuje się na Nowy Rok?
przedstawiciele na pewno wiedzą a może już ktoś taki ma?