Forum KALUCHA wita wszystkich thermomaniaków

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

19 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj:) TM to super sprawa:) ja tez mam go niezbyt długo, ale lubie sobie poeksperymentowac:) w końcu mogę przygotowac cos extra w bardzo któtkim czasie:) Ciesze się, ze dołączyłaś i że jest nas coraz wiecej :D

witam! ciesze sie ze dotarłaś w nasze szeregi!!!!!!

gotowanie dla rodzinki dzieki TM staje się łatwiejsze Cooking  7

Karola Moje gratulacje Bigsmile :love:  Trochę cierpliwośc i Wink a okazja się nadarzy i otrzymasz nową książkę Bigsmile :D ;)  Na Przepisowni są super przepisy i sprawdzone.Polecam Bigsmile   Love   Cooking  1

Dziękuje Pani Grażynko zaczyna mi się podobać kucharzenie z TM Cooking  1

Najlepsze są pyszne bułeczki na śniadanko, owsianka Smile

pierożki :)  kluseczki:) pasty, karkóweczka, placki ziemniaczane, gulasz Cooking  4

dużo przepisów z książki radość gotowania już wypróbowałam i pare z przepisowni też są rewelacyjne Bigsmile  przydałaby się teraz  jakaś nowa książka Smile  może będzie można wygrać w konkursie ???? pozdrawiam

Cooking  1 Witaj Karola jak sobie radzisz z TM :D Bigsmile Pozdrawiam Party Cooking  6

Witaj!

porcupine ma na imię Monika i zaprasza na swój blog o rękodziele: www.domzakoncemswiata.blogspot.com

Witam Smile w gronie  Cooking  2

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Bigsmile Karolo, Ty pewnie nie widziałaś nigdy prezentacji? Warto, żebyś przynajmniej poszła na warsztaty kulinarne, które odbywają się w każdym biurze regionalnym. Wejdź na stronke Thermomixa i poszukaj., gdzie są najbliżej Ciebie. To trzeba zobaczyć! koniecznie. Przepisownia też bardzo inspiruje, dziewczyny pomagają, przepisów  jest mnóstwo, ale  bez prezentacji i warsztatów to tak trochę po omacku.

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witaj Karola :D fajnie że do nas dołączyłaś, napewno nie będziesz żałowała a zobaczysz jak szybko będziesz uzależniona od TM i od nas :D czekamy na Twoje przepisy :D pozdrawiam cieplutko :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Cooking  1 Karola Odwagi Smile thermomix działa jak narkotyk ;)  nie wiadomo kiedy uzależnisz się od niego Wink Powodzenia Party Love

TM mam od roku dostałam w prezencie, wstyd się przyznać ale zaczęsto to go nie używałam Cooking  7   , ale obiecuję że się poprawie narazie będę korzysta ć z Waszych sprawdzonych przepisów Cooking  9 Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i dziękuje za miłe powitanie Smile

Witaamy Smile

Pozdrawiam Mixi

pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na pyszności Bigsmile Cooking  1

Wink Wiem tylko, że masz na imię Karola.  Coś więcej o sobie ?

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Cooking  2 Witaj Kalucha Smile Napisz coś o sobie Smile Twój Profil jest pusty. Pozdrawiam serdecznie Cooking  1

Witaj Kalucha Party pozdrawiam Smile

Witaj Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Fajnie, ze dolaczylas do nas Party :party: Czekamy na fajne przepisy :)  Jestes juz ekspertem Bigsmile Love Love Cooking  9 Cooking  7 Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Bigsmile Love

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witam TM mam od roku , ale dopiero teraz się zalogowałam na przepisownie Bigsmile

Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie Love Cooking  1 Cooking  10 Cooking  4 Cooking  9 Cooking  7