Forum KALUCHA wita wszystkich thermomaniaków
Witaj:) TM to super sprawa:) ja tez mam go niezbyt długo, ale lubie sobie poeksperymentowac:) w końcu mogę przygotowac cos extra w bardzo któtkim czasie:) Ciesze się, ze dołączyłaś i że jest nas coraz wiecej :D
witam! ciesze sie ze dotarłaś w nasze szeregi!!!!!!
gotowanie dla rodzinki dzieki TM staje się łatwiejsze
Karola Moje gratulacje :love: Trochę cierpliwośc i a okazja się nadarzy i otrzymasz nową książkę :D ;) Na Przepisowni są super przepisy i sprawdzone.Polecam
Dziękuje Pani Grażynko zaczyna mi się podobać kucharzenie z TM
Najlepsze są pyszne bułeczki na śniadanko, owsianka
pierożki :) kluseczki:) pasty, karkóweczka, placki ziemniaczane, gulasz
dużo przepisów z książki radość gotowania już wypróbowałam i pare z przepisowni też są rewelacyjne przydałaby się teraz jakaś nowa książka może będzie można wygrać w konkursie ???? pozdrawiam
Witaj Karola jak sobie radzisz z TM :D Pozdrawiam
Witaj!
Witam w gronie
Karolo, Ty pewnie nie widziałaś nigdy prezentacji? Warto, żebyś przynajmniej poszła na warsztaty kulinarne, które odbywają się w każdym biurze regionalnym. Wejdź na stronke Thermomixa i poszukaj., gdzie są najbliżej Ciebie. To trzeba zobaczyć! koniecznie. Przepisownia też bardzo inspiruje, dziewczyny pomagają, przepisów jest mnóstwo, ale bez prezentacji i warsztatów to tak trochę po omacku.
Witaj Karola :D fajnie że do nas dołączyłaś, napewno nie będziesz żałowała a zobaczysz jak szybko będziesz uzależniona od TM i od nas :D czekamy na Twoje przepisy :D pozdrawiam cieplutko :D
Karola Odwagi thermomix działa jak narkotyk ;) nie wiadomo kiedy uzależnisz się od niego Powodzenia
TM mam od roku dostałam w prezencie, wstyd się przyznać ale zaczęsto to go nie używałam , ale obiecuję że się poprawie narazie będę korzysta ć z Waszych sprawdzonych przepisów Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i dziękuje za miłe powitanie
Witaamy
pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na pyszności
Wiem tylko, że masz na imię Karola. Coś więcej o sobie ?
Witaj Kalucha Napisz coś o sobie Twój Profil jest pusty. Pozdrawiam serdecznie
Witaj Kalucha pozdrawiam
Witaj Fajnie, ze dolaczylas do nas :party: Czekamy na fajne przepisy :) Jestes juz ekspertem Pozdrawiam serdecznie
Witam TM mam od roku , ale dopiero teraz się zalogowałam na przepisownie
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie