Forum Jestem szczęśliwa że mam thermomix i jestem z Wami :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

8 odpowiedzi | Ostatni wpis

Nie wyobrażam sobie życia bez thermomixa i mówią to wszyscy moi znajomi którzy moją thermomix , więc moi drodzy udanego prychcenia . Smile pozdrawiam 

Witaj w naszym gronie Życzę jeszcze wielu rocznic i smacznej kulinarnej przygody

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu!!! Z Termo na pewno bedziesz zadowolona !

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Wszystkiego dobrego dla Was i wielu kulinarnych odkryć  - oczywiście dzięki Thermomixowi Smile

Pozdrawiam Mixi

Love Witaj Anetto Love Moje gratulacje, wspaniały prezent sprawiliście sobie na 13-stą rocznicę ślubu Love

Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę długich lat pożycia w zdrowiu i szczęściu Love

Grażyna ze Szczecina Party

Witaj Anetto Bigsmile

Podwójne gratulacje - z okazji rocznicy i z okazji prezentu. Dalszych szaleństw życzę, bo nic tak nie cementuje związku jak brak nudy i rutyny Bigsmile

Pozdr. Ala                   Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich

:)Witam wszystkich cieplutko.Z okazji 13 rocznicy ślubu zrobiliśmy sobie z moim mężusiem  p r e z e n t -  THERMOMIX. Od kilku dni mamy w domku thermomix i szalejemy. Placki ziemniaczane,pomidorowa,racuszki z jabłkami itd.Wszystko jest pyszne i w dodatku blyskawicznie gotowe.Cieszę się  że do Was dołączyłam.Pozdrawiam serdecznie z Gdańska.Anetta