Forum Jak to zrobić ?
Widzisz Grażynko ,bo my kobiety musimy się trzymać razem. " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
Punkty swiadcza o aktywnosci i " doswiadczeniu" uzytkownika, jakos to tak bylo pisane... zaraz znajde watek....
http://www.przepisownia.pl/content/zdobyte-punkty
I znalazlam
A do piecyka, jesli nie ma temp., starczy dokupic specjalny termometr i po klopocie ;) Kiedys mialam gazowy, bez temperatury :) Piekl wspaniale
Moniko dzięki Tobie i ja korzystam z dobrych rad Eli
" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" /> Widzisz Elu co dwie głowy to nie jedna , byłabym zapomniała o surówce...Dzięki
A klops z sosem chrzanowym będzie dobrze pasował Do tego jeszcze jakaś kolorowa surówka: z buraka lub z czerwonej kapusty, Liść sałaty i trochę czerwonej papryki jako dekoracja i będzie super danie :D Pozdrawiam
Moniko, moja mama też piecze dużo w takim piecyku Właśnie przed Świętami albo jakimiś uroczystościami wyciąga go i ma wtedy dwa piekarniki, ten i taki gazowy przy kuchence. Ja niestety nie mam doświadczenia w pieczeniu w takim piecyku ale Mamusia jest z niego bardzo zadowolona
Dziękuje Elu. Pytam,bo przed samymi świętami będzie naprawde dużo pieczenia i chciałam zrobić wcześniej żeby zwolnić troche piekarnik. Mam jeszcze piecyk,prodiż lub jak ktoś woli opiekacz elektryczny,ale nigdy w nim nie piekłam ponieważ dostałam go po mamie a w tym piecyku nie ma wskaznika temperatury i troche się boje coś w nim piec. Taki piecyk przeważnie jest do kupienia na targach lub bazarach, Jak myślisz Elu do tych Pommes będzie pasował klops z jajkiem i sosem chrzanowym na ciepło ? Całuski !!!
Moniko, nigdy ich nie mroziłam ale myślę, że można. Na pewno można je uformować 1-2 dni wcześniej i bez pieczenia postawić w chłodne miejsce (ja przechowuję w spiżarni), przykryte folią spożywczą albo aluminiową, żeby nie wyschły
Dziękuje moje kochane skorzystałam i właśnie już mam... taką szybką książke kucharską. Gorąco pozdrawiam. Acha Elu Veronika w moim imieniu pytała się o mrożenie Pommes. Jak myślisz można ?
A póżniej gdy chcesz dodać jakiś przepis do swojej kolekcji, to wciskasz zdanie: Dodaj do kolekcji ulubionych przepisów, pokaże się wtedy Twoja lista i klikniesz tam, gdzie chcesz dany przepis umieścić. I gotowe
A teraz napisz, czy zrozumiałaś moje opowiadanie :D I czy korzystasz Pozdrawiam
A dodawanie przepisów do kolekcji ulubionych jest proste:
1. gdy wejdziesz na swój profil to u góry kliknij w zakładkę PRZEPISY, wtedy po lewej stronie ekranu pokaże się lista: wtedy możesz utworzyć własną listę, np: dania główne, desery, cista... itp
Moniko jeżeli "wchodzisz " w ulubiony przepis i chcesz go mieć w swojej kolekcji to u góry każdego przepisu są cztery adnotacje,wybierasz ostatnią "dodaj przepis do ulubionych" pokaże sie napis i musisz kilknąć na krzyżyk i przepis jest Twój.Pozdrawiam
Moniko o punktach gdzieś pisała i wyjaśniała Gabrysia, może pamięta to Ci podpowie, bo ja nie pamiętam. Tak ogólnie to te punkty są dla nas taką orientacją jak dany użytkownik jest aktywny na Przepisowni
Moje kochane mam dwa pytanka : po pierwsze jak dodawać przepisy do ulubionych, po drugie do czego służą punkty które zbieramy ? Całuski !!!