Forum Jak po Świątecznym odpoczynku
:D :D U nas podobnie: wigila w szerokim rodzinnym gronie, pierwszy dzień błogie lenistwo w domku, drugi dzień na wyjeździe do rodziny. Fajny czas, zwłaszcza, że po świętach jeszcze kilka dni wolnego, do Nowego Roku. Sylwestra spędzimy z mężem przed telewizorem, oglądając transmisje z Warszawy i innych miast. O 24 szampan, życzenia osobiste i telefoniczne, a potem do łóżeczka. Kiedyś, w młodości , takie świętowanie było dla nas nie do przyjęcia. Teraz owszem, bardzo chętnie kibicujemy z kanapy!
Czas minal glòwnie na odpoczynku i jedzeniu W gronie rodzinnym :bigsmile: Teraz trzeba zgubic jakos te 0,5kg Wszystko smakowalo, kilka przepisòw nowych wypròbowalam przy okazji :p Teraz szykujemy sie na Sylwka, na tance Nie bede wiec duzo gotowac, bo nie jemy w domu, Thermosiu odpocznie, a i waga sie ucieszy :D :D :D ;) Moja còrka tez wybywa na 2 dni, wiec nie ma dla kogo gotowac :) Zreszta, pracowalam zawziecie do 24-go wlacznie, potem 26-go tez, bo 27-go moje "dziecko" konczylo 19 lat..... Teraz sobie odpoczne.... Na Sylwestra bede ja obslugiwana Od czasu do czasu sie nalezy . Buziki