Forum Hejka!
Witaj :bigsmile: Trafna decyzja :party: Jesli lubisz gotowac, bedzie Ci przyjacielem, jesli zas nie lubisz, a gotujesz bo musisz, to polubisz gotowanie :bigsmile: A TM bedzie Ci wiernym pomocnikiem i przyjacielem :bigsmile: Jesli chodzi zas o Przepisownie, to nic sie nie martw, szybko sie z nia zapoznasz. W razie potrzeby sluze pomoca :) Pozdrawiam serdecznie
Witaj :) Super, że zdecydowałaś się na takiego pomocnika w kuchni Jak już rozpakujesz pudło i postawisz Termosia na blacie w kuchni to poczujesz wielką satysfakcję z tej decyzji ( u mnie tak właśnie było :) ) I nigdy nie pożałujesz, jeżeli będziesz go często używala, bo on bardzo ułatwia życie każdej gospodyni :)
Pozdrawiam i czekam na relację
Witaj Hejka Gratuluję szybkiej decyzji Pozdrawiam serdecznie
Witam :D super, że zdecydowałas się na zakup TM :D jestem pewna ze nigdy nie będziesz tego żalowała :D zobaczysz jak wspaniale się przygotowuje potrawy z pomocą TM :D i szybko się od niego uzależnisz :D pozdrawiam serdecznie i zaglądaj do nas :D :D :D :D :D
Witam, jeżeli lubisz gotować to z pewnością będziesz zadowolona, TM poprostu uzależnia
Witamy i gratulujemy decyzji :)
Gratuluję trafnego wyboru i decyzji o zakupie. Z pewnością się nie zawiedziesz i nie będziesz żałować decyzji.
Witamy serdecznie,
czekamy na opis pierwszych doświadczeń z Thermomixem
Jestem 100% zielona na forum, nawet jeszcze nie mam swojego TM, ale od jutra będę szczęśliwą posiadaczką!!!