Forum Hej :)
Witaj Liskova Moje gratulacje, życzę samych pięknych chwil w kuchni i "pichceniu" dla męża
Pozdrawiam Grażyna
Kocica, słoiczki pewnie też będę robić... ale to za jakiś czas :D
Właśnie robię trzeci słoiczek powidel śliwkowych, wyszły cudowne!
3kg śliwek, 4kg pomidorów, to moje dzisiejsze zakupy :D Plus ostatnio mąż mi przytachał do domu 10kg dyni, muszę mus zrobić :D
Liskova witaj!
Widzę ze jesteś równie zakręcona na punkcie weków. Ja rózwnież dużo ich zrobiłam... ale teraz zaczyna królować robienie sloiczków dla mojego 3 miesięcznego synka. Właśnie robię dla niego cukinię do słoiczków.
Pozdrawiam! Udanego miesiąca miodowego
Witaj w Naszym gronie , początkująca żono i wielbicielko TM
" height="19" width="19" /> Życzę ci abyś z TM5 przeżyła same dobre chwile w kuchni i żebyś zrobiła dużo przetworów " height="19" width="19" />
Pozdrawiam, Monika
Ojj ja wiem, że będę uzależniona, już to czuję :DJako młoda małżonka rzucam się w wir robienia przetworów, przecierów, puree - porobię sobie do słoiczków,a potem będziemy się nimi cieszyć całą zimę!
Witaj w naszym groniemłoda małżonko i thrermomaniaczko.Pamiętaj tylko ,że TM uzależnia oj bardzo uzależnia
Witam się i ja :)Wcześniej korzystałam z thermomixa okazjonalnie u mamy, bo kupiła sobie w lipcu, a niedługo i ja stanę się jego posiadaczką.
Baaaardzo się zdziwiłam i ucieszyłam,że załapiemy się już na nowy thermomix Mieliśmy go już zamawiać w sierpniu, potem wrześniu, ale bralismy ślub i nie mieliśmy do tego głowy
Już nie mogę się doczekać, bo porobię sobie przetwory do słoików, już jest plan na powidła śliwkowe; prażone jabłka; przecier pomidorowy; puree dyniowe Wiadomo, normalnie też można, ale z TM jest taaaak szybko!