Forum Hej Hej Witam się

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

10 odpowiedzi | Ostatni wpis

Tłoczno, tłoczno Smile

Też witam Cie w naszym gronie  Smile

Powodzenia w eksperymentach!!!

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

I ja sie dolaczam do powitan !!!!! Party Party Party :party:  Im nas wiecej, tym lepiej Bigsmile Bigsmile Wink ;)  Niedlugo ksiazka bedzie Ci prawie niepotrzebna Bigsmile :bigsmile:  Bedziesz sama "cudowac" z TM Bigsmile Wink Wink Wink

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Hej, hej  Smile  witaj wśród nas  Smile  Przed Świętami ruch na Przepisowni  Smile  

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Bigsmile Witaj w naszym gronie Wink

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Cooking  10 Witaj Agaba Smile Fajnie że jesteś z nami. :D Bigsmile Twoje cudo przyniesie Tobie i Twojej Rodzinie dużo radości oraz pyszności Cooking  1   korzystaj z Przepisowni, a jak będziesz miała problem to pytaj Dziewczyny pomogą. Pozdrawiam serdecznie Fajną Rodzinkę Cooking  9

Cooking  7 Bigsmile Witaj Agaba! Ależ masz fajną Rodzinkę! Maleńka córeczka, chyba wyczekiwana. Teraz TM bardziej niż kiedykolwiek będzie Ci potrzebny. Przekonasz się szybko jak wielkie to udogodnienie. W doskonałym okresie wpisałaś sie w przepisownię: dwa konkursy przed Tobą. Próbuj swoich sił, szczególnie w tym pierwszym konkursie. |Warto!

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witaj agaba :D fajnie, ze do nas dołączyłaś :D gotuj, próbuj, eksperymentuj razem z nami :D zapraszamy do nas :D pozdrawiam i zycze milego kucharzenia z TM :D :D :D :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Cieszę się bardzo Smile

Pozdrawiam Mixi

Witam , Zakupiłam TM w tym tygodniu i uczę się gotowania -na razie zgodnie z przepisami -Bardzo mi się podoba to cudo.