Forum Grupowanie przepisów
A dlaczego nie można skasować postu, jeśli dwa razy się go nieopacznie wysłało?
Link, niestety, nie działa... Poza tym, chciałabym jednak wiedzieć, gdzie mam szukać tych przepisów, nie pytać za każdym razem na forum... Powinny byc w zakłdce rozszerzonej, mylę się?
To ja poproszę jeszcze o sposób na znalezienie przepisów na Boże Narodzenie, bo w rozszerzonych ni widu, ni słychu... A chyba kiedyś były
Dania dotyczące różnych diet można znaleźć w rozszerzonym wyszukiwaniu, zdjęcie poniżej, filmik: http://www.youtube.com/watch?v=YmvMzYzIBls
Witajcie
W zakładce "Przepisy" chętnie bym widziała kategorię "Dania dietetyczne" ....... :)
Pozdrwiam Iwo-na
Witajcie
W zakładce "Przepisy" chętnie bym widziała kategorię "Dania dietetyczne" ....... :)
Pozdrwiam Iwo-na
Witajcie
Pozdrwiam Iwo-na
Dziękuję
Dziękuję
Mixi dziękuję za podpowiadż
Przepisy bożonarodzeniowe można wyszukać stosując filtry, w rozszerzonym wyszukiwaniu. Wystarczy kliknąć na pomarańczowy tab: Rozszerzone wyszukiwanie, następnie wybrać: Pokaż wiecej filtrów. Z wszystkich kategorii należy wybrać Sezonowe, gdzie jest Boże Narodzenie.
Działu "Boże Narodzenie" też nie mamy?
Dziękujemy, tyle osób o niego pyta
Właśnie dziś kupiłam pomidory i zrobiłam z nich przecier. Przepis opublikowałam. Myslę, że zadowoli wszystkich zainteresowanych.
Dzięki za świetne wskazówki
Ja proponuję utworzyć jeszcze zbiór "Przetwory z owoców i warzyw" Szukam przepisu na przecier pomidorowy na zimę, ale nie znalazłam. Spróbuję zrobić sak z pomidorów i zagotować jak inne przetwory do słoiczków. Będę eksperymentować.
Obecnie dostępne jest zamieszczanie przepisów wg kategorii i klasyfikacji.
Dziękujemy za przesłane uwagi
Proponuję aby była możliwość przypisania przepisu, który wprowadzamy do kilku grup, np. wprowadziłam przecier owocowy, który może być w następujących kategoriach jednocześnie:
- potrawy dla dzieci,
- desery i słodycze,
-dodatki.
Nieprawdaż?