Forum Dzień dobry ;)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

9 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj wśród nas :D pochwal się tym swoim przepisem Cooking  1

Witaj  :D fajnie że jest nas coraz więcej  :D i super ze już sama tworzysz dania  :D :D :D :D życzę miłego kucharzenia i dużo radości  :D pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy  :D :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Witaj Bigsmile :bigsmile:  Swietnie, ze juz przystapilas do dziela Bigsmile :bigsmile:  Jak masz na imie ? Smile Smile Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witam, w gronie zachwyconych termomixem!

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

:) Margolak Witaj Wśród Nas ! :)

:D Chętnie wypróbujemy Twój przepis na kotleciki :D

:) Pozdrawiam Monika

Cooking  10 Witaj Margolak Love Pozdrawiam serdecznie Love

Grażyna ze Szczecina Love

Bigsmile Witaj i pochwal się tym przepisem Wink Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Witajcie Wink Jestem świażakiem - użytkuję to bosskie urządzenie od trzech tygodni. Jestem zachwycona, a to dopiero początek zapoznawania się z jego możliwościami Wink Udało mi się już przerobić jeden ze zwykłych przepisów /kotleciki z wątróbki - pycha/ na potrzeby mojego pomocnika Wink efekt z godziny - czas przygotowania skurczył się do 5 minut /z przygotowaniem produktów licząc/ Wink