Forum Dobry dzień;)
Jeszcze ja się nie przywitałam
Popieram dziewczyny
Witaj Skyfal :D rozumiem Twoje rozterki, ale powiem Ci szczerze, żebyś usiadła razem z mężem i przedyskutowała raz jeszcze zakup termomisia :D to naprawde oszczędność czasu i pieniążków a przede wszystkim zdrowe odżywianie :D jedzenie zrobione w TM jest pyszne i pozbawione konserwantów to naprawde dobra inwestycja :D a i życzę wygrania TM no i spełnienia marzenia ja w termomisiu robie dosłownie prawie wszystko, pasty na kanapki mięsne, z twarożku, rybne itd można by wyliczac w nieskończoność :D :D jogutry, pieczywo, masło a jak TM ma być droższy od maja to masz jeszcze troszku czasu
Pozdrawiam serdecznie i życzę raz jeszcze spełnienia marzenia :D Marzena
Skyfal z Małopolski.
Tak, masz rację. Budowa domu to wielkie finansowe wyzwanie. Ale czy wiesz, że z Thermomixem można oszczędzać pieniądze? TM to taka nasza mała przetwórnia. Nie kupujesz produktów gotowych, ale surowce, które przetwarzasz na zdrowe dania. Najprostszy przykład: bułeczki. Za 6 kajzerek właśnie dzisiaj w Makro trzeba zapłacić 2,60zł., natomiast upieczone w domu z 0,5kg mąki 8-10 bułeczek kosztuje raptem 2,00zł. Podobnie chleby, twarożki , masło, majonez itp. Wszystko wychodzi taniej bo nire ma w sobie wartości dodanej jak opakowanie, skladowanie, transport, marża handlowa.
Nie wiem jak duże masz te młodsze dzieciaki, ale z pewnościa lubią lody, desery, soczki itp. Tutaj też wielkie pole do zrobienia oszczędności. Czy moje koleżanki podzielają takie zalety TM? Przemyśl raz jeszcze tę inwestycję w zdrowie i oszczędności. Tak, Thermomix drożeje od maja.
Witaj ja również szczerze życzę Ci wygranej Dziewczyny powiedziały już wszystko o walorach i korzyściach "płynacych" z posiadania Termosia :) Marzenia się spełniają i tego z całego serca Ci życzę. Pozdrawiam serdecznie
Witaj, zycze Ci z calego serca wygranej, w takim razie Oplaci sie, zreszta juz sama wiesz, wydac pieniazki na TM. Nawet, jesli Twoja rodzina sklada sie z 6 osòb, TM sie przyda, i to bardzo. Niektòre rzeczy bedziesz zmuszona robic w garnku, niektòre 2 razy, ale w wiekszosci pomoze Ci TM :) W zasadzie, to TM wykonuje za nas najgorsza robote, sprawnie i szybko. To naprawde ogromna pomoc :bigsmile: Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze jak najszybszego zakupu
dzięki za przyjęcie na forum;)
Pewnie, marzenia się spełniają. Ja jednak proponuję nadać im tempa bo od maja bedą te marzenia droższe. Poczytaj Forum , a przekonasz się jak bardzo TM ułatwia życie i ile daje radości. myslę, że niebawem pochwalisz się MARZENIEM!!!!
o rany, czy to znaczy, że TM jeszcze zdrożejsze? dużo?
o TM czytałam chyba tyle, co nie jeden posiadacz tego urządzenia;)
Oj tak, marzenia się spełniają ale trzeba im trochę pomóc Gabi ma rację Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeżeli masz rodzinę 2-3 osobową i po zakupie będziesz go używała codziennie do robienia soków, jogurtu i pieczywa; to tylko na tych produktach zaoszczędzisz na ratę kredytową Reszta to już bonus a po 20 miesiącach (czyli po spłacie kredytu) masz już czyste oszczędnośći :D :D Pozdrawiam i witam Cię na naszym Forum :)
Niestety na razie pozostaje mi tylko marzyć, że uda mi się go wygrać jakimś cudem;) Ale kto wie...
Mam dwójke maluchów i głownie ze wzdlędu na nich myślę o zakupie. mam tez dwojke starszych dzieci. nie wiem czy po zakupie nie okaze sie ze jednak to urzadzenie jest za małe na 6 osób... Niestety na wiosnę ruszamy z budową domu i jakiekolwiek poza budowlane wydatki muszą poczekać;(
Oj tak, marzenia się spełniają ale trzeba im trochę pomóc Gabi ma rację Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeżeli masz rodzinę 2-3 osobową i po zakupie będziesz go używała codziennie do robienia soków, jogurtu i pieczywa; to tylko na tych produktach zaoszczędzisz na ratę kredytową Reszta to już bonus a po 20 miesiącach (czyli po spłacie kredytu) masz już czyste oszczędnośći :D :D Pozdrawiam i witam Cię na naszym Forum :)
Pewnie, marzenia się spełniają. Ja jednak proponuję nadać im tempa bo od maja bedą te marzenia droższe. Poczytaj Forum , a przekonasz się jak bardzo TM ułatwia życie i ile daje radości. myslę, że niebawem pochwalisz się MARZENIEM!!!!
witam wszystkich forumowiczow.
Thermomixa niestety nie posiadam ale marzę o nim nieustannie. Podczytuję przepisy i różne ciekawostki na jego temat i póki co...marzę dalej! a marzenia czasem się spełniają;)
Pozdrawiam z Małopolski!