Forum Dni Otwarte: „Boże Narodzenie z Thermomixem”
Bardzo się cieszymy
Hej,
Zaryzykowałam, pojechaliśmy i było SUUUUUPER !!! Wszyscy byli bardzo mili, chętnie odpowiadali na czasem dość dziwne pytania początkujących użytkowników Dzielili się swoimi doświadczeniami i przepisami.
A jedzenie GENIALNE !!! Z dnia na dzień coraz bardziej jestem zadowolona z tego zakupu !!!
Dzięki, że jesteście
Oczywiście 4 grudnia też są Dni Otwarte - nie dodaliśmy wydarzenia - jest na naszej stronie facebookowej
Czekamy na relację z Dni
Zapraszamy 27 listopada 2011r. ul. Chłodna 51 (budynek Warsaw Trade Tower – I piętro) W godzinach 11.00 – 17.00.Kontakt w dniach roboczych: 22/373 65 38
Hmmm 27 listopada a ja dostałam info od przedstawiciela, że dzisiaj czyli 4 grudnia. Wkurzę się jak pojadę na darmo
Tradycyjnie już organizujemy dla naszych Klientów Dni Otwarte. Prosimy o przyprowadzenie znajomych i sąsiadów – osoby, które jeszcze nie posiadają Thermomixa. Przygotujemy dla Państwa stoły zastawione potrawami Bożonarodzeniowymi, wykonanymi w TM.Będzie to okazja do obejrzenia Thermomixa podczas pracy oraz degustacji przygotowanych w nim potraw.Nasi przedstawiciele czekają z nowymi przepisami i pomysłami wykorzystania Thermomixa do usprawnienia pracy w kuchni.
Zapraszamy 27 listopada 2011r. ul. Chłodna 51 (budynek Warsaw Trade Tower – I piętro) W godzinach 11.00 – 17.00.Kontakt w dniach roboczych: 22/373 65 38
Zapraszamy 26 listopada 2011 r. do wrocławskiego biura regionalnego na spotkanie, podczas którego przygotujemy dla Państwa potrawy, które często goszczą na świątecznym stole. Spotkanie będzie doskonałą okazją do przetestowania potraw z Thermomixa i poznania możliwości urządzenia.
Czas trwania: 11.00 – 17.00
Kontakt w dni robocze: 71/78 07 200
Zapraszamy 27 listopada 2011 r. do warszawskiego biura regionalnego na Pl. Przymierza wszystkich zainteresowanych szybszym przygotowaniem Świąt Bożego Narodzenia, wszystkich, którzy nie widzieli TM oraz wszystkich zainteresowanych nowościami kulinarnymi. Zrobimy kilka bardzo ciekawych i smacznych potraw, między innymi pokażemy, jak w 10 minut zrobić makowca. Będzie się dużo działo!
Czas trwania: 13.00 – 18.00
Kontakt w dni robocze: 22/67 20 211