Forum Cześć!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witajcie Dziewczynki Bigsmile   Napiszcie co udało się Wam już ugotować. Jak tam mycie TM? Porady pomogły?

Pozdr. Ala                   Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich

Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.

Zycze udanej przygody z TM

Agnieszka

Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.

Zycze udanej przygody z TM

Agnieszka

smileys Witam moją imienniczkę i Agę również w gronie

szczęśliwych posiadaczy TM smileys

smileys Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej przygody z TM smileys

Monika smileys

http://www.przepisownia.pl/content/sos-dla-nowicjuszy

Witaj Miki to jest link który Ciebie zainteresuje Love

Pozdrawiam Grażyna Party

Witam. Słuchajcie nie mogę znaleźć wątku dlatego piszę tutaj. Jak czyścić termomixa, powiedzcie jakich środków używacie? Czy można go włożyć to zmywarki?

Pozdrawiam Miki

Love Witajcie Moniko i Ago Love Życzę Wam dużo własnych pomysłów na zdrowe, szybkie gotowanie  Cooking  1 Dzielcie się swoim doświadczeniem z TM  Party

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina Cooking  10

Witam Agę i Monikę w naszym gronie i zapraszam do częstego tu zaglądanie i dzielenia się z nami swoimi przemyśleniami i przepisami Cooking  1

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Cześć Monika,

Ja również od wczoraj jestem posiadaczką nowego TM5.

Zarówno Tobie jak i sobie, życzę samych pysznych dań Smile

Pozdrawiam

Aga

Od wczoraj jestem szęśliwym posiadaczem nowego TM 5. Jako początkujący kucharz mam nadzieję, że zaczerpnę mnóstwo inspiracji od Was, użytkownicy Przepisowni. Zaglądałam tu już wcześniej - pomysłów na dania wszelakiego rodzaju jest tu zatrzęsienie! Dobrych rad i wskazówek również Smile

Pozdrawiam i życzę przyjemnego, szybkiego, smacznego i zdrowego gotowania!

Monika