Forum Cześć!
Witajcie Dziewczynki Napiszcie co udało się Wam już ugotować. Jak tam mycie TM? Porady pomogły?
Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.
Zycze udanej przygody z TM
Agnieszka
Witajcie Dziewczyny, bedziecie bardzo zadowolone z tego sprzetu. Ja nie umiem sie bez niego juz obejsc.. Wszystko robi sie szybko, latwo i przyjemnie.
Zycze udanej przygody z TM
Agnieszka
Witam moją imienniczkę i Agę również w gronie
szczęśliwych posiadaczy TM
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej przygody z TM
Monika
http://www.przepisownia.pl/content/sos-dla-nowicjuszy
Witaj Miki to jest link który Ciebie zainteresuje
Pozdrawiam Grażyna
Witam. Słuchajcie nie mogę znaleźć wątku dlatego piszę tutaj. Jak czyścić termomixa, powiedzcie jakich środków używacie? Czy można go włożyć to zmywarki?
Pozdrawiam Miki
Witajcie Moniko i Ago Życzę Wam dużo własnych pomysłów na zdrowe, szybkie gotowanie Dzielcie się swoim doświadczeniem z TM
Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina
Witam Agę i Monikę w naszym gronie i zapraszam do częstego tu zaglądanie i dzielenia się z nami swoimi przemyśleniami i przepisami
Cześć Monika,
Ja również od wczoraj jestem posiadaczką nowego TM5.
Zarówno Tobie jak i sobie, życzę samych pysznych dań
Pozdrawiam
Aga
Od wczoraj jestem szęśliwym posiadaczem nowego TM 5. Jako początkujący kucharz mam nadzieję, że zaczerpnę mnóstwo inspiracji od Was, użytkownicy Przepisowni. Zaglądałam tu już wcześniej - pomysłów na dania wszelakiego rodzaju jest tu zatrzęsienie! Dobrych rad i wskazówek również
Pozdrawiam i życzę przyjemnego, szybkiego, smacznego i zdrowego gotowania!
Monika