Forum Cześć tu nowa Renata

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

6 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj Renatko Smile

Podobnie jak Ty do czasu zakupu TM, zupy po była nasza zmora:)

Teraz królują na naszym stole Smile

TM i przepisownia to strzał w dziesiątkę :D 

Witamy Cię bardzo serdecznie :D 

Dziękuje za miłe przyjęcie. Już korzystam pomału z przepisów przepisowni, chociaż przyznaję, przerażają mnie te, gdzie jest napisane, np. "cukru do smaku". Jestem z gatunku tych "kucharek" co to muszą mieć napisane tak jak w TM "60 g cukru, czas taki,obroty takie itp." Smile

Pozdrawiam

Witaj w naszym gronie Renatko Bigsmile :bigsmile:  Gabrysia ma calkowita racje i wytlumaczyla wszystko Smile :)  Nic dodac, nic ujac Bigsmile :bigsmile:  Pomoca zas sluzymy w kazdej chwili Bigsmile :bigsmile:  Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Love Love

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Bigsmile Love Witamy Renatko.

Nie bój się. Tutaj są same pomocne osoby i życzliwe. Jak masz Termosia to będziesz genialną kucharą.  Żadna zupa nie będzie Ci straszna. A zupy w/g przepisów z książki podstawowej są rewelacyjne. Wypróbowałam wszystkie. Potem przyjdzie czas na własne inspiracje  i oczywiście mnóstwo przepisów z naszej przepisowni. Nie uwierzysz jak gotowanie z termosiem jest proste i przyjemne. Staje się wręcz nałogiem. Dzień bez niego to dzień stracony!

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Bigsmile

Witam Was serdecznie

Mam termomix od 6 dni Smile i już działa pełną parą. Oczywiscie na razie testuję to, co znajdę w ksiażce  podstawowej...tak powolutku...no i hitem u nas są sorbety, soki i zupy:-) Do tej pory zupy były moją zmorą, jestem kompletnym amatorem w kucharzeniu, choc swoje gospodarstwo domowe (rodzinka 2+3) prowadzę od 11 lat:-)

Nie ukrywam, ze licze na Waszą pomoc, bo na razie boję się czegokolwiek zmieniać w przepisach :-)  Cooking  1

Pozdrawiam serdecznie

Renata