Forum Boże Narodzenie z Thermomixem- Chłodna 51 :)
:party:Wspaniały widok :D
Troche wspomnień z niedzielnych Dni Otwartych :)
Czekam na więcej zdjęć. Aż ślinka leci
Gabrysiu czekamy z niecierpliwością, napewno coś się wymysli :D i będziemy mogły zobaczyć co nie co :D
Veroniczko, moje wnuczki mają 12 lat starsza Małgosia i 7 lat młodsza Kasia.. Być może Małgosia lub tez mój zięć mi pomogą. Będziemy próbować.
Czekam na zdjecia, Gabrysiu, moze wnuczki Ci pomoga :) Ile one maja lat ? Pisalas juz kiedys, ale nie moge znalezc ...
U nas, dzisiaj, w Biurze Regionalnym w Katowicach odbyły się Warsztaty Świąteczne z Thermomixem. Nie były to dni otwarte, ale warsztaty organizowane przez naszą grupę dla naszych klientów i zaproszonych gości. Wszystko się świetnie udało, wszystkim wszystko smakowało i zachwyciła różnorodność przygotowanych potraw. Niestety , zapomniałyśmy aparatu fotograficznego i zdjęcia zrobiłam telefonem. Cóż, kiedy nie potrafię ich wgrać do komputera i nie mogę się dzisiaj nimi pochwalić. Może jutro ktos mi pomoże.
Szkoda, ze to tak daleko :( Milego spotkania
Zaczynamy Zapraszamy :)
Ale pyszności :D spotkanie napewno będzie super przeżyciem :D życzę niezapomniaqnych chwil jutro :D będe z Wami duchem
Niezapomniane chwile na spotkaniu z THermomixem :D
Ale pychota Zycze udanych spotkan
My już przygotowujemy się
Przypominamy o niedzieli
O jak fajnie :D tylko znowu daleko ale nic to poogladam potem zdjęcia
pięknie
Przygotowania ruszyły
super czekamy na zdjęcia
Szanowni Państwo, Tradycyjnie 2 razy w roku organizujemy dla naszych klientów Dni Otwarte. Zapraszamy 25 listopada i 2 grudnia 2012r.
ul. Chłodnej 51 (budynek Warsaw Trade Tower – I piętro)
w godzinach 1100 – 1700. Przygotujemy dla Państwa stoły zastawione potrawami Bożonarodzeniowymi " /> , wykonanymi w TM. Będzie to okazja do obejrzenia Thermomixa podczas pracy oraz degustacji przygotowanych w nim potraw. " />
Nasi przedstawiciele czekają z nowymi przepisami i pomysłami wykorzystania Thermomixa do usprawnienia pracy w kuchni.