Składniki
Sos tysiąca wysp
- ½ - 1 ząbków ząbek czosnku
- 200 g majonezu
- 55 g Ketchupu
- 1 łyżeczek białego octu winnego
- 1 łyżeczek cukru
- 1 szczypty soli
- 1 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
Do naczynia miskującego włożyć ½ - 1 ząbek czosnku, rozdrobnić 3s/obr. 8
Czosnek zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
Do naczynia miksującego dodać 200g majonezu.
Do naczynia miksującego dodać 55g ketchupu, łagodnego
Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę białego octu winnego
Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę cukru
Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę soli
Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego.
Dodane składniki wymieszać 10s/obr. 4
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Are you sure to delete this comment ?