Tu jesteś:
4
Składniki
Włoskie masło ziołowe
- 20 g suszonych pomidorów w oleju, odsączonych z zalewy
- 20 g zielonych oliwek, bez pestek
- 1-2 ząbki czosnku
- 2 szczypty pieprzu
- 2 szczypty słodkiej papryki
- 130 g miękkiego masla
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
do naczynia miksującego włożyć pomidory, rozdrobnić 3 s / obr. 8; zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia
2. dodać oliwki, czosnek i przyprawy, rozdrobnić 5-7s. / obr.5
3. dodać masło, wymieszać 20 s. / obr.4
masła:
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
To masło świetnie smakuje z grzankami, chlebkami z ziołami albo jako dodatek do grillowanych potraw
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWOW! Ale rewelacja-masełko
WOW! Ale rewelacja-masełko pierwsza klasa! Mój maż najchętniej wyjadłby całe, nawet bez chlebka.... Polecam
" Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak, naprawdę wielcy sprawiają, że ty także możesz stać się wielki. "