Forum wołowina po burgundzku
no i jest, nie wiem tylko dlaczego na obr 1 i robiąc wg przepisu kawałki mięsą są jednak trochę poszatkowane, nie są takie jak na zdjęciu w książce, a o marchewce w plasterkach można zapomniec , nie ma u mnie ani jednego w krążku... plasterki kroiłam 1 cm, może trzeba grubsze? jednak nie jest to napisane jakie konkretnie powinny być.
będę robić jutro, robiąc gulasz węgierski z radość gotowania-mięso trochę się jednak rozpada, a czy tu będzie inaczej zobaczymy mam nadzieję,że nie zmarnuję wszystkiego.Przepis jest w książce najlepsze przepisy użytkowników przepisowni.
Asiok, jeżeli mówisz o przepisie z Najlepszych przepisów użytkowników Przepisowni, to tak przy takich obrotach wołowina powinna pozostać w kawałkach.
Niestety nie wiem o jaki przepis chodzi??? Czy z książki, czy z Przepisowni? Dlatego trudno Ci coś poradzić
Skąd masz ten przepis? z jakiej książki?
czy komuś udał sie ten przepis. stosujac i obroty 1 mięso wychodz kompletnie poszatkowane na miazge.Popelniam bład,czy przepis jest niesprawdzony.prosze o sugestie