Forum witam
- 1
- 2
też mam taki 3 wjednym sandwich,opiekacz,gril
ja myśle o zakupie sandwicza z gofrownicą
Hihihi Sloneczka ja wariuje juz 13 roczek i konca nie widac
szkoda, ze nik Maryna jest zajety...
Nie wiem co to by było... ja w kuchni nie mam innego urządzenia
no szkoda ale ten tez jest super i cala ja :D a co do sprzetu mam jeszcze nie sprzedany kenwood najnowszy model dałam z aniego 1300zł
szkoda, ze nik Maryna jest zajety...
Nie wiem co to by było... ja w kuchni nie mam innego urządzenia
no tak
:DAgnieszko nie dokończyłaś :jak go nie będzie.
o kurcze nie straszcie o matko co to bedzie
Nie martw się Alu tego nie leczą hihihihi
No to Agulinko i Małgorzatko muszę Was zasmucić - ja tak mam od ośmiu lat. " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" /> I nie mam dla Was pocieszających wiadomości - ta thermomixowa choroba jest jak ciąża - cały czas się powiększa. " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" /> Aż strach pomyśleć co będzie dalej " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" /> " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
nadana przez syna
Jednak zmiana nicku
Babka ziemniaczana wyszła smakowicie nie musiałam kroić cebuli i tarkować ziemniaków TM mnie wyręczył,poszło szybko i sprawnie-rodzinka nakarmiona i jest czas wolny dla siebie,pozdrowionka
super ciesze się że tak zadowolona na maxa jesteś
Babka ziemniaczana wyszła smakowicie nie musiałam kroić cebuli i tarkować ziemniaków TM mnie wyręczył,poszło szybko i sprawnie-rodzinka nakarmiona i jest czas wolny dla siebie,pozdrowionka
kocham go
:DAgnieszko ja tak mam od przeszło roku hihihi i nie chce przejść ,a niektóre są jeszcze dłużej zakręcone
Jak sie czyta te komentarze i ogląda fotki to buzia sama sie śmieje że nie tylko ja tak mam z TM ale raczej wszyscy ,którzy tu się znajdują szaleją ,gotują i nie dopuszczają żeby TM ,,ostygł"pozdrawiam wszystkich i przesyłam gorące buziaczki z Warmińsko-mazurskiego,zmykam bo będę robić dziś babkę ziemniaczaną i znów dla swojego TM nie odpuszczę
no i ciekawe jak długo tak będziemy mieć hihi
ale az tak ?kochana jesteś,dziękuję ,gkoziolek bardzo dziekuje
Jak sie czyta te komentarze i ogląda fotki to buzia sama sie śmieje że nie tylko ja tak mam z TM ale raczej wszyscy ,którzy tu się znajdują szaleją ,gotują i nie dopuszczają żeby TM ,,ostygł"pozdrawiam wszystkich i przesyłam gorące buziaczki z Warmińsko-mazurskiego,zmykam bo będę robić dziś babkę ziemniaczaną i znów dla swojego TM nie odpuszczę
dziękuję
Baaardzo aktywnie działasz
witajcie kochane :love:nie spodziewałam się tak milego powitania a ja dzisiaj znowu działam
witam, witam
Ciesze sie , ze wrocilas
Witaj Agnieszko z powrotem
Lidziu,Ilonko tak,ja własnie nie potrafię już bez niego żyć :love:rachunek z aprąd nawet nie jest duzy tylko 35 zł więcej niż zwykle ale fakt jest taki że spodziewałam się wyższego na tyle potraw co zrobiłam i chlebiki,bułeczki non stop piekę
Agnieszko zgadzam się z Tobą , fakt termoś uzależnia ja nie mogę się od niego oderwać już 2 lata nie wyobrażam sobie gotować teraz bez niego pozdrawiam
Widzę Agnieszko, że faktycznie się rozkręciłaś. Mogę tylko powiedzieć, że tak może Ci zostać na wiele lat. Tak to już jest z thermomixem. POZDRAWIAM Cię serdecznie.
witaj Ilonko?tak?
no własnie jak sie ma TM to nie da się mu oprzeć zgodzisz się zemna prawdą?
Witaj Agnieszko , ale szalejesz z Termosiem :) przepisy Twoje przeglądałam będę testować pozdrawiam
jestem :love:tęsknilam i wróciłam
Czytam wpisy agaz79,oglądam jej fotki i widze swoje szaleństwa:)od początku szał nie mija i chce się więcej i więcej i więcej i nawet nie raz szkoda czasu na wyjście z domu (myślę sobie)lepiej coś ugotuje w TM i tylko telefon i zaproszenie na poczęstunek i już jestem zadowolona i usatysfakcjonowana,miłość nie mija do TM a bardziej się umacnia!
Agnieszko, nie znikaj Będę za Tobą tęskniła i za Twoimi przepisami
Agnieszko to buziak na dowidzenia i na bardzo szybki dzień dobry
Przeczuwam, że wróci do nas MARYNA ????
szybkiego powrotu i czekamy na Ciebie Maryno
czas pokaże Haniu :((ale bede mysleć o tobie
Agnieszko znikasz na chwilę ? -dobrze rozumiem? :((
Dzień dobry chciałam się pozegnać,na chwilę obecną znikam z forum,dziekuję wszystkim pomocnym osobą zycze wszystkim sukcesów kuchennych
dziewczyny pomóżcie napisałam temat na forum w wyszukiwanie przepisów mam problem z bezą do ciasta za każdym razem mi opada co nie tak?
Dziekuje Mixi, Grazynko dziekuje.Agatko ja musialam zmienic kuchnie bo ta co była to nie zmiescilam sie w nia zrobilam pod siebie ale i tak mala mam Elu jest przepyszny dzisiaj zostawilam sobie ba sniadanko to nawet mieciusi i nie wysycha jestem bardzo z niego zadowolona balam sie bo troszkę zmienilam przepis ale mega super wyszedl :cooking_7:podaj mi Elu na zakwas orkiszowy tez zrobie.No ten zakwas zytni mam w lodowce przypomnij mi tylko czy codziennie po lyzce wody i maki czy raz na tydzien karmic dxidiaj bede robic dojarmilam rano zakwas pszenny i zrobue buleczki i reszta do lodówki
Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikowany ale tez przepyszny :love:
Agnieszko, baaardzo się cieszę, że taki piękny chlebek upiekłaś Mam nadzieję, że smakuje Wam tak samo dobrze, jak wygląda Ja mam 3 rodzaje zakwasów: żytni, pszenny i orkiszowy :D Napisz, czy piekłaś też bułeczki?
Agnieszko Piekny i pewnie bardzo smaczny chlebek
Piękny chlebek !!! To ja zaczęłam od TM, w czerwcu się wprowadziliśmy do domku, a teraz zbieramy na nową kuchnię
Piękny chleb Agnieszko
Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikoy ale tez przepyszny
zakwas na chlebek świetnie pracuje,pachnie w kuchni tak specyficznie :D jutro już zaczne piec i zrobie tez z niego zakwas pszenny od Eli
no ja sprawiłam sobie na nowe mieszkanko swoje :love:juz swoje zrobila sobie kuchnię i powiedziałam że teraz TM
To tak jak ja zaraz po slubie zakupilismy termo... mam go już 2 lata jak ten czas leci
- 1
- 2