Forum witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Tadziu ja tez moge ci udzielić wielu informacji na temat tm - nr znasz :):):)

Największą barierą dla sukcesu jest lęk przed porażką

Zajmuje trochę miejsca, ale nie mam więcej urządzeń w kuchni. Robię w nim zarówno dania na parze, ciasta, lody, kremy - co dusza zapragnie i wymyśli twoja kreatywna główka Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Love Witaj Ttyrzyk Love a tak konkretnie jakie masz pytanie ??? i co tak naprawdę Ciebie interesuję ?? czy jesteś zainteresowany/a kupnem TM ??? Napisz coś więcej o sobie Love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina Love

To, ze jedno male urzadzenie laczy tyle urzadzen kuchennych. To, ze oszczedza czas, To, ze wiesz co jesz, ze jesz produkty zdrowe Smile Smile

Smile po prostu tych kilka słów mówi wszystko Smile

Pozdrawiam Mixi

Monika6500-podpisuję się stanowczo pod Twoim postem Bigsmile            Co ? To , że jest ! Zapomniałaś...                                                                  SUPER ODPOWIEDZ!

:) Co ? To , że jest ! Zapomniałaś...

Cooking  10

Thermomix  sam w sobie jest wspaniały. Jeżeli  jesteś jego właścicielką,  sama oceń co najbardziej Cię w nim "kręci". Widzę, że już kiedyś nas odwiedziłaś. Wink

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

co thermomix ma najlepszego