Forum witam sie i ja :-)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

9 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj kochana. Ja ostatnio w termosiu robię całe obiadki. Ziemniaczki, warzywa na parze lub jeszcze dodatkowo je zapiekam pod beszamelem lub podaję z jakimś sosem i mięsko Smile Jedno naczynie 25-30 min i wszystko gotowe  Bigsmile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj, napewno ulatwi Ci on zycie w kuchni i skroci czas przygotowania potraw, z malym wyjatkiem, ze ja teraz wiecej czasu spedzam w kuchni i wiecej gotuje. Przepisy sa latwe, fajne i przyjemne. Choc niektore kazdy wedlug wlasnego gustu musi dopracowac.

Pozdrawiam

Agnieszka

Witaj, napewno ulatwi Ci on zycie w kuchni i skroci czas przygotowania potraw, z malym wyjatkiem, ze ja teraz wiecej czasu spedzam w kuchni i wiecej gotuje. Przepisy sa latwe, fajne i przyjemne. Choc niektore kazdy wedlug wlasnego gustu musi dopracowac.

Pozdrawiam

Agnieszka

Dzięki,  Shangrilla, za odpowiedź. Działaj więc z naszym pomocnikiem i publikuj własne przepisy. Love

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

hej,

Generalnie sposób sprzedaży jest taki sam jak w Polsce,są pokazy i sprzedaż w takim systemie jaki znany jest w kraju . Jednak nie jest aż tak popularny , jeszcze nie jest ,szczególnie na mniejszych wypach.Jak widać na moim przykładzie można stać się posiadaczem termomiksu bez pokazu, wystarczy chcieć .Ja jednak wiedziałam co to jest za sprzęt  Bigsmile

shangrilla

Witaj w naszym polskim gronie Termomaniaczek. Może coś nam przekażesz jak u Was , w Danii są sprzedawane TM? To nas, przedstawicieli bardzo interesuje.  Bigsmile

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Love Witaj Shangrilla Love Podjełaś właściwą decyzje Bigsmile Love Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na Twoje przepisy Love

Grażyna ze Szczecina Love

:)Witam sie i ja:-)

Juz jakis czas buszuje po stronie, najpierw w celu poczytania o temomisiu, potem po zakupie  szukajac przepisow i inspiracji.Termomisia znam jeszcze z Polski, stary model u moich znajomych, ktory to mnie zauroczyl na lata, a teraz mieszkajac w Dani doczekalam sie wlasnego i.....nie narzekam, pomimo ceny.Co ciekawe, nie uczestniczylam w prezentacji, zlapalm go mowiac kolokwialnie poprzez kontakt na FB z jedna z dziewczyn,ktora go kupila, a potem to juz poszlo z gorki.Na razie  testuje jego mozliwosci i....rodzina nie narzeka, Jestem mama 3 dzieci, ktore wychowuje sama wiec na nadmiar czasu narzekac nie moge, za to z termomisiem...zycie stalo sie prostrze:-)Dziekuje za przyjecie mnie do grona i mam nadzieje ze niebawem podziele sie wlasnymi przepisami ,pozdrawiam,

shangrilla

shangrilla