Forum witam sie i ja :-)
Witaj kochana. Ja ostatnio w termosiu robię całe obiadki. Ziemniaczki, warzywa na parze lub jeszcze dodatkowo je zapiekam pod beszamelem lub podaję z jakimś sosem i mięsko Jedno naczynie 25-30 min i wszystko gotowe
Witaj, napewno ulatwi Ci on zycie w kuchni i skroci czas przygotowania potraw, z malym wyjatkiem, ze ja teraz wiecej czasu spedzam w kuchni i wiecej gotuje. Przepisy sa latwe, fajne i przyjemne. Choc niektore kazdy wedlug wlasnego gustu musi dopracowac.
Pozdrawiam
Agnieszka
Witaj, napewno ulatwi Ci on zycie w kuchni i skroci czas przygotowania potraw, z malym wyjatkiem, ze ja teraz wiecej czasu spedzam w kuchni i wiecej gotuje. Przepisy sa latwe, fajne i przyjemne. Choc niektore kazdy wedlug wlasnego gustu musi dopracowac.
Pozdrawiam
Agnieszka
Dzięki, Shangrilla, za odpowiedź. Działaj więc z naszym pomocnikiem i publikuj własne przepisy.
hej,
Generalnie sposób sprzedaży jest taki sam jak w Polsce,są pokazy i sprzedaż w takim systemie jaki znany jest w kraju . Jednak nie jest aż tak popularny , jeszcze nie jest ,szczególnie na mniejszych wypach.Jak widać na moim przykładzie można stać się posiadaczem termomiksu bez pokazu, wystarczy chcieć .Ja jednak wiedziałam co to jest za sprzęt
Witaj w naszym polskim gronie Termomaniaczek. Może coś nam przekażesz jak u Was , w Danii są sprzedawane TM? To nas, przedstawicieli bardzo interesuje.
Witaj Shangrilla Podjełaś właściwą decyzje Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na Twoje przepisy
Grażyna ze Szczecina
:)Witam sie i ja:-)
Juz jakis czas buszuje po stronie, najpierw w celu poczytania o temomisiu, potem po zakupie szukajac przepisow i inspiracji.Termomisia znam jeszcze z Polski, stary model u moich znajomych, ktory to mnie zauroczyl na lata, a teraz mieszkajac w Dani doczekalam sie wlasnego i.....nie narzekam, pomimo ceny.Co ciekawe, nie uczestniczylam w prezentacji, zlapalm go mowiac kolokwialnie poprzez kontakt na FB z jedna z dziewczyn,ktora go kupila, a potem to juz poszlo z gorki.Na razie testuje jego mozliwosci i....rodzina nie narzeka, Jestem mama 3 dzieci, ktore wychowuje sama wiec na nadmiar czasu narzekac nie moge, za to z termomisiem...zycie stalo sie prostrze:-)Dziekuje za przyjecie mnie do grona i mam nadzieje ze niebawem podziele sie wlasnymi przepisami ,pozdrawiam,
shangrilla