Forum szkola gotowania
Czy na ta strone zagladaja rowniez przedstawiciele handlowi? Jesli tak to prosze o kontakt
Rozumiem ze wszystko się czasami psuje ale urządzenie za prawie 5 tysięcy powinno.miec mniejsza awaryjność niż w tej chwili ma. Ciekawe jaki jest pogwarancyjny koszt napraw np wymiana modelu czy pokrywy z uszczelka?
Wiadomo ,że coś tam zawsze może się zepsuć ale od tego jest serwis aby usuwać wszelkie awarie ....( także po gwarancji ale pewnie na koszt właściciela ) oby jak najmniej awarii i będzie git....
pozdrawiam Baś...ka
Zastanawiam sie jednak czy to urzadzenie nie jest zbyt awaryjne. Na tej stronie rowniez jest sporo wpisow ze cos sie psuje nawet po krotkim czasie uzytkowania a co bedzie po gwarancji?
Wodnik, dodatkowo jako nowy użytkownik możesz skorzystać z warsztatów kulinarnych Na pewno dla każdego nowicjusza sama Przepisownia i nasi eksperci są źródłem inspiracji podczas pierwszych kroków w gotowaniu z TM
Witaj Wodnik44 TM ułatwi Ci życie i zaoszczędzisz duuuuuuuuużo czasu w kuchni
Serdecznie polecam
Grażyna ze Szczecina
Jeżeli tylko będziesz chciała to ten sprzęt pomoże Ci w nauce ale nie będzie za Ciebie myślał ,to znaczy sama musisz wiedziećco chcesz zrobić ,jakie smaki preferuje rodzina ,popatrzeć w przepisy i Alleluja i do przodu.Gotowanie z TM to przyjemność a nie udręka
Witam.Jestem tu nowa i tak poprostu się rozglądam ,ale na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć.Można się nauczyć Termomix Tm5 dostałam od męża w prezencie ale to On najczęściej go używa - wcześniej w kuchni rzadko można Go było spotkać - gotowanie wogóle mu nie szło,nie umiał się zabrać do tego.Za to teraz:obiad,ciasto,bułeczki,desery....
Polecam......................
Witam
Moim skromnym zdaniem na pewno bardzo Ci ułatwi naukę gotowania gdyż zawiera masę różnych przepisów ,ja niestety nie miałam możliwości i musiałam radzić sobie bez tego cuda w kuchni (jeśli masz możliwość i fundusz to nie zastanawiaj się tylko bierz ....ja żałuję że tak długo obchodziłam się bez tego cuda....
pozdrawiam Baś...ka
Witam. Chcialbym zadac Wam pytanie na forum bo widze ze duzo osob tu zaglada.Czy jest mozliwosc nauczenia sie gotowania z urzadzeniem takim jak Thermomix TM5 ? Czy moze lepiej sobie darowac ?
Nie wiem czy warto inwestowac w taki sprzet i dopiero uczyc sie podstaw gotowania. Licze ze odezwie sie sporo osob a moze sa tacy ktorzy tez mieli ten sam probem
Czekam na wpisy