Forum nowy thermomix na raty

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

6 odpowiedzi | Ostatni wpis

Bez sensu kupować w polsce na raty oprocentowane jak za granicą dostajesz od razu i na raty bez oprocentowania i sporo prezentow

Angella87 wrote:

Witam ☺ Ja także mieszkam za granicą i brałam thermomix-a na raty, raty wziela na Siebie Mojego Faceta mama i My Jej po prostu przelewamy co miesiąc pieniążki na konto ab mogła zapłacić ratę. Pozdrawiam 

Witam ☺ Ja także mieszkam za granicą i brałam thermomix-a na raty, raty wziela na Siebie Mojego Faceta mama i My Jej po prostu przelewamy co miesiąc pieniążki na konto ab mogła zapłacić ratę

Witaj szkotaka,

podczas rozpatrywania wniosków kredytowych, brane są pod uwagę dochody z kraju, w którym następuje zakup w formie ratalnej. W Twojej sytuacji powinnaś zatem dokonać zakupu Thermomixa i ubiegać się o kredyt w kraju, w którym uzyskujesz dochody.

Pozdrawiamy,

Zespół Przepisy Thermomix

Witam, marzę o thermomixie od dawna. Udało mi się namówić męża na zakup na raty. Czekam na kontakt od przedstawiciela. Mam jednak nurtujące mnie pytanie. Jako, że mieszkam za granicą a zakupu dokonywac chciałabym w Polsce, czy kupując na raty, uznane zostają dochody zzagranicy? 

Z góry dziękuję.