Forum nowy thermomix na raty
Bez sensu kupować w polsce na raty oprocentowane jak za granicą dostajesz od razu i na raty bez oprocentowania i sporo prezentow
Witam ☺ Ja także mieszkam za granicą i brałam thermomix-a na raty, raty wziela na Siebie Mojego Faceta mama i My Jej po prostu przelewamy co miesiąc pieniążki na konto ab mogła zapłacić ratę. Pozdrawiam
Witam ☺ Ja także mieszkam za granicą i brałam thermomix-a na raty, raty wziela na Siebie Mojego Faceta mama i My Jej po prostu przelewamy co miesiąc pieniążki na konto ab mogła zapłacić ratę
Witaj szkotaka,
podczas rozpatrywania wniosków kredytowych, brane są pod uwagę dochody z kraju, w którym następuje zakup w formie ratalnej. W Twojej sytuacji powinnaś zatem dokonać zakupu Thermomixa i ubiegać się o kredyt w kraju, w którym uzyskujesz dochody.
Pozdrawiamy,
Witam, marzę o thermomixie od dawna. Udało mi się namówić męża na zakup na raty. Czekam na kontakt od przedstawiciela. Mam jednak nurtujące mnie pytanie. Jako, że mieszkam za granicą a zakupu dokonywac chciałabym w Polsce, czy kupując na raty, uznane zostają dochody zzagranicy?
Z góry dziękuję.