Forum nowa

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

8 odpowiedzi | Ostatni wpis

Cooking  1 Witaj Elizo fajnie że jesteś w naszym gronie :D Bigsmile Party   Cooking  9 Cooking  10 Cooking  4

Witaj Elizo, tu na przepisowni jest rodzinna atmosfera Love   , są tak wspaniałe osoby które zawsze pomogą w razie problemów i  super przepisy na każdą okazję Smile Pozdrawiam , miłego kucharzenia z TM Wink

Witaj Elizo Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Czas najwyzszy wkrecic sie w nasza zwariowana grupe Wink Wink ;)  Jest fajnie i thermosiowo Bigsmile Bigsmile Bigsmile Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Love Love Cooking  7

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witaj Eliza:) Przepisownia to super miejsce:) duzo przepisów i super ludzie Smile

Witaj emmkzd w gronie fanów Thermomixa! W razie problemów zawsze służę pomocą Smile

Pozdrawiam Mixi

Witaj Elizo, dobrze że do nas trafiłaś  Smile  Tu udziela się zakręcone grono maniaków Termosiowych  :D   Smile  Jest wesoło i przyjaźnie; możesz na nas polegać.  Smile  

Pozdrawiam i życzę miłego i twórczego czasu na Przepisowni  Smile  

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Hej! Jestem eliza i jestem tu po raz pierwszy, mam TM juz ponad pół roku i chciałabym poznać osoby które kochają Termomix tak.