Forum negatywne opinie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

7 odpowiedzi | Ostatni wpis

Smile Zawsze znajdzie się osoba, która będzie mataczyć i nie mamy na to wpływu Crazy

Ja mam TM31 już trzy lata i żałuję, że nie kupiłam go wcześniej.Powtarzam się,ale dzień bez TM jest dniem straconym Love Miłego Dnia Party

Specjalnie weszłam na ten link i tam większość jest za a to ,że komuś się czasem coś nie uda to nie wina maszyny ,mój syn zaczynał od pełnoziarnistej pizzy .My tutaj też wyraźnie mówimy ,że to nie jest sokowirówka tylko maszyna co zrobi wszystko ,ja ostatnio zrobiłam gotowaną lemoniadę z cytryny(książka napoje) i wyszła gorzkawa ale to nie jest wina TM tylko gorzkiej skórki od cytryny i tak bym mogła Ci wyliczać .Pamiętaj ja nie jestem przedstawicielem handlowym TM tylko zagorzałą fanką .

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Ja bez swojego nie wyobrażam sobie swojej kuchni mam go 2 i pół roku jest "jeżdżony "na maxa i nic się z nim nie dzieje.Są też tutaj ludzie którzy mówią to co wiedzą ,a nie wiedzą co mówią ,zawsze komuś się coś nie spodoba ,bo jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki .Ja swojego TM nie zamienie za nic na coś co ma plastikowe części i zauważ ,że krytyczne słowa na naszym forum są tylko od zwoleników speedoca nie wiem czy dobrze napisałam nazwę .Wybór jak zwykle należy do nas samych ,ale ktoś kiedyś powiedział ,że biednych ludzi nie stać na słabe sprzęty.Sama sobie odpowiedz . Bigsmile

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Matko nie wyobrażam sobie zycia bez TM ,jak mogłam tak długo go nie miec !!

Chcę kupić córce ,kokolidek a może niekupować to może chłopaka znajdzie Smile Smile he he

Oczywiscie ze kupię !!!!

Pozdrawiam  wszystkich Katarzyna

To nie czytaj wypowiedzi oszołomów, którzy pisali tylko po to, żeby komuś ciśnienie podnieść.

TM31 mam od 2005 roku, kupiłam drugi córce, trzeci synowi (może to był błąd, bo jak by nie miał TM to by sobie może znalazł dziewczynę ;)). Teraz mam TM5. Czy gdyby to był badziew to bym kupowała?

Pozdr. Ala                   Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich

Witajcie

Jak czytam poniższe opinie, mam obawy czy zakup to dobra droga....

http://forum.gazeta.pl/forum/w,26236,84336587,,TM31_Dziadostwo_Nie_dajcie_sie_nabrac_.html?v=2

Aw