Forum Witam i o coś dobrego pytam ;)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

12 odpowiedzi | Ostatni wpis

Dolaczam sie do powitan i ja Smile Smile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

:DWitaj Adamie i nie bój się "bab" z naszego grona.Zaglądaj do nas częściej.Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Adamie, szybko zniknąłeś z forum  Puzzled  Tak Cię wciągnęło gotowanie w Termosiu, że nie masz czasu zaglądać i pisać? Pozdrawiam, Jola

Jola

Witaj Adamie  Smile  Witaj Agnieszko  Smile  Super, że jesteście z nami Smile A do tego piszecie wierszem  Bigsmile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza 

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witaj Agnieszko  Party

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Love Witaj Adamie Love Czekam na Twoje przepisy Love

Serdecznie pozdrawiam Grażyna Cooking  2 Cooking  10 Cooking  4

Witaj Adamie i dziewczyny-macie odlotowe pseudonimy :):):)

Największą barierą dla sukcesu jest lęk przed porażką

Witaj Adasiu, nawet nie czujesz jak Ci sie rymuje, i tak samo bedzie z przyrzadzaniem potraw w TM.

PozdrawiamAgnieszka

Witamy, w naszym gronie Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj Adamie, podjadaj i przepisy nam tutaj  podawaj. Fajnie rymujesz, będzie smacznie i wesoło. Bigsmile

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Serdecznie witam, nazywam sie Adam, co ugotuje to podjadam, chętnie o przepisach z Wami pogadam, jestem tu nowy ale już twierdzę że Thermomix jest odlotowy Wink