Forum Witam cieplutko Wszystkich Termomiksiaków
Trzymam kciuki, choc wspaniale sobie radzisz :bigsmile: Pozdrawiam serdecznie
Witam bardzo serdecznie i dziękuje jeszcze raz Wszystkim za ciepłe przyjęcie!:) . Od lutego mam TM i prawie codziennie coś pitraszę :D z pomocą książki bądź metodą prób i błędów i całkiem dobrze mi idzie.:) Placki ziemniaczane są rewelacyjne, gulasz, sosy do lazanii, sorbety,sernik wiedeński, biszkopt z masą jabłkową, wyrabianie ciasta na pierogi, gotowanie kasz i na parze warzyw i mięsa i mogłabym wymieniać jeszcze troszkę.:) ogólnie pomalutku stawiam kroczki i próbuję zawsze coś nowego dodać.:) Bardzo serdecznie pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za wsparcie w mojej nowej przygodzie z pichceniem.
Witaj Stasiu :bigsmile: Fajnie, ze do nas dolaczylas Pòki co "kombinujesz" z ksiazki, a jakie potrawy najbardziej Cie interesuja ? Wszystko wychodzi ? Pozdrawiam serdecznie i milej zabawy z TM
Witaj Stasiu w Naszym gronie. Życze miłych chwil spędzonych z TM !
Monika z Sosnowca
Witaj na przepisowni , miłego kucharzenia z TM pozdrawiam Ilona
Witaj Elu! myślę, że na razie to tylko będę.:| i pytać, pytać a później jak najbardziej coś też swojego dodam.
Pozdrawiam cieplutko Stasia
Dzięki, dzięki.:) Pozdrawiam Stasia.
Dzięki Gabi! chętnie włącze się do wspólnego ble ble ale do właczenia własnego przepisu to tak szybko chyba nie dodam.:~ Ale będę się starać z całych sił.;) Pozdrawiam cieplutko Stasia.
Witaj!.;) Miło mi, że jesteście dla nas początkujących zawsze chętni do niesienia pomocy. Pozdrawiam serdecznie Stasia
Witaj! cieszę się, że tu jestem. Pozdrawiam
Witaj
Haniu! Ślicznie dziękuję za miłe przyjęcie.:) Jednak za nim stworzę jakąś potrawę sama i godną polecenia innym pewnie trochę to potrwa. Ale przyglądam się i korzystam z ciekawych propozycji stałych bywalców "Przepisowni":) Pozdrawiam serdecznie Stasia
Miło mi powitać nową maniaczkę.Cieszę się ,że do nas dołączyłaś Stasiu.Hania
Witaj Stasiu w naszym gronie Pozdrawiam serdecznie :D
Grażyna
Witaj Stasiu w naszym gronie Mam nadzieję, że za zaglądaniu nie poprzestaniesz :D Zapraszamy do tworzenia naszej Przepisowni do dzielenia się swoimi przepisami i do wypowiedzi na forum Pozdrawiam serdecznie Ela
Milo mi Stasiu :D teraz juz sie znamy :D zatem do czestego spotykania na przepisowni
Stasiu, witamy i zapraszamy do wspólnego tworzenia i gaduły.
Witam! :)TM nabyłam w lutym i pomalutku działam z pomocą książki, a także korzystam z przepisowni. Dziękuję za miłe powitanie. Stasia
Witaj bardzo serdecznie w naszym gronie. Bardzo sie ciesze, ze do nas dolaczylas :D Jak masz na imie i od kiedy masz TM, opowiedz cos o sobie :D my sluzymy zawsze pomoca, rada i przepisami :D mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladac. Pozdrawiam Marzena :D
Bardzo się cieszę, że dołączyłam do grona osób które łączy wspólna pasja. Będę tu często zaglądała.:Pozdrawiam cieplutko.;)