Forum Witajcie :)
Dorotka65 witaj w Naszym gronie
Miłych chwil w kuchni z nowym przyjacielem
próbowałam na laptopie i nic. Jak daje utwórz nową kolekcje to pisze śe dodało a kolekcji nie ma tak samo jak chce dodać przepis do kolekcji to też nie dodaje. Pozdrawiam
Witaj korni,
w czym możemy Tobie pomóc? Jeśli wolisz kontakt poza forum - wyślij do nas wiadomość.
Pozdrawiamy,
Witaj izka0311,
czy możesz dokładniej opisać, na którym etapie dodawania kolekcji pojawia się problem i z jakiego urządzenia korzystasz? Na niektórych urządzeniach mobilnych może się to okazać niemożliwe, spróbuj utworzyć kolekcję używając komputera i napisz, czy Ci się udało.
Pozdrawiamy,
Witam bardzo prosze o pomoc
witam jestem nowym urzytkownikiem i mam problem z dodawaniem kolekcji
Witaj Dorotka65,
witamy Cię w gronie posiadaczy TM i na Przepisowni. Zachęcamy Cię do odkrywania jej możliwości. Gdy będziesz potrzebować porad – zapraszamy Cię na Forum, zespół Thermomix ® (Przepisy Thermomix, Mixi) oraz nasi forumowicze służą fachową pomocą.
Polecamy także wypróbować przepisy z kolekcji na platformie z przepisami Mój Thermomix oraz polubić nasz fanpage na Facebook'u, aby na bieżąco dowiadywać się o nowościach, mieć dostęp do wskazówek i dzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami Thermomixa. Dodatkowe przepisy znajdziesz także w naszym comiesięcznym newsletterze, możesz zapisać się do niego klikając tutaj.
Życzymy Ci przyjemnego dnia i miłego gotowania z Thermomixem.
Pozdrawiamy,
Witaj w gronie fanów TM
Jestem szczęśliwą posiadaczką TM5 !