Forum Powitanie forumowiczów TM
Apetko, witaj wśród fanek TM. Ja też mam wnuczki-niejadki i dzięki TM moja córka może im robić to , co lubią najbardziej, tj. naleśniczki, pierożki, placuszki, pizzę i oczywiście chlebek oraz pyszne bułeczki.
Witaj Reno
I ja przyłączam się do powitań Apetki i Reni serdacznie Was pozdrawiam Hania z Łodzi
Witaj Apetko w gronie :) Jak masz na imie ? Przepisòw bardzo smacznych tutaj moc, jak pisza dziewczyny Znajdziesz z pewnoscia wiele dan dla Twoich Tadkòw-niejadkòw ;) I jesli potrzebna pomoc, z checia pomozemy :bigsmile: Pozdrawiam serdecznie
" height="19" width="19" /> Witaj "apetka" ! U Nas na wszystko znajdzie się rada nawet na takie "Tadki-Niejadki" zobaczysz ,że w mig polubią dania z TM.
Jeżeli mogłabyś się Nam przedstawić z imienia to będzie fajnie, zawsze to lepiej brzmi i z jakiego miasta do Nas trafiłaś ?
Pozdrawiam Monika z Sosnowca
Witaj apetka :D to dobrze trafiłaś tutaj jest mnóstwo przepisów na różne dania i desery polecam do przejrzenia moje przepisy moge również polecić przepisy EliK, Gabi49, Veronicab71, Monika6500, Ilonaw, Grażyna Kaminska to tak na szybko jest tutaj naprawde wiele inspiracji życzę miłego kucharzenia z TM
Witam wszystkich bardzo serdecznie - też jestem "młodą" uzytkowniczka TM31 - liczę na porady i pomoc. Od razu powiem, że mam dwóch synów w wieku wczesnoszkolnym i to pod ich kątem nabyłam to urządzenie ażeby im przygotowywać jakieś dobre dania. Niestety, ale są to raczej takie "Tadki-Niejadki" i muszę się nieźle nagimnastykować aby im coś smakowało. Dlatego też liczę na Waszą pomoc w moim kucharzeniu pozdrawiam
Witaj Reno :D badzo się cieszę, że tak dużo osób do nas trafia i jest zadowolona z TM i pozytywnie zakręcona ja jestem uzalezniona od TM już wiele lat zapraszam cię do działu przetwory na forum tam znajdziesz całą masę pzepisów na zamkniecie lata w słoiczkach, sa dżemiki, soki, przeciery itd zachęcam zajrzyj pozdrawiam serdecznie i zycze miłego kucharzenia z TM Marzena z Bydgoszczy
Witaj Reno. Skoro jesteś przy przetworach na zimę i pomidorach, to polecam swój przepis na przecier pomidorowy. Tutaj link http://www.przepisownia.pl/przepisy/przecier-pomidorowy/341115
Witaj Renatko, ciesze sie, ze od razu wzielas sie "do roboty" :bigsmile: I przyjemnie, ze zapisalas sie na Przepisownie, i przedstawilas :bigsmile: Milo Przepisòw moc jest do wypròbowania, bardzo smacznych i na ròzne okazje :) Wiec zabawy nie zabraknie ;) Masz dwoje dzieci? Skad jestes ? Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
Witaj Renatko, po kilku dniach nieobecności na Przepisowni "widzę" wiele nowych osób zakręconych na używanie Termosia :D Bardzo się cieszę, że z takim zapałem gotujesz Pozdrawiam Ela z Mazowsza
Witaj Renatko miło mi również Ciebie powitać
" height="19" width="19" /> Witaj Rena ! Miło Cię powitać w gronie Thermomaniaczek, życzę dalszego zapału w gotowaniu z TM. Powodzenia i zaglądaj do Nas na forum " height="19" width="19" />
" height="19" width="19" /> Pozdrawiam Monika z Sosnowca " height="19" width="19" />
Witaj Renatko.
Świetnie sobie radzisz, a przed Tobą mnóstwo nowych wyzwań kulinarnych. W najbliższym czasie będą dżemy i powidła sliwkowe. Tu na przepisowni są świetne przepisy. Korzystaj i oceniaj. Zwróć uwagę na trwający jeszcze konkurs IIŚniadanie do szkoły - patrz pierwsza strona przepisowni.
Witaj Renato Super sobie radzicie z Termosiem :D
Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witam Wszystkich bardzo serdecznie.
Od wczoraj prawie nie wychodzę z kuchni (chyba, że po zakupy). Dzięki Pani Iwonie miałam pyszny obiadek. Kilka minut po jej wyjściu zrobiłam ciasto drożdżowe i obdarowałam zgłodniałe sąsiadki. Wyszło pycha. Niestety dzisia nie ma nawet okruchów. Mąż robił nektar pomarańczowy. Super. Rano miła niespodzianka moja 12-letnia córka zrobiła omlety z mąką kukurydzianą. Nawet mała zjadła po raz pierwszy w życiu. Potem pyszny obiadek - zupa krem brokułowa i oczywiście placki ziemniaczane. Dziś znowu nektar, ale mała modyfikacja nektar pomarańczowo- brzoskwiniowy, gdyż córka nie lubi pomarańczy. Udało się wypiła z wielkim smakiem. Teraz walczę z kolejnym ketchupem (przetwory na zimę), który dla mnie jest przepyszny. - pomidory Lima lepsze niż pozostałe.