Forum Kotlety szczęścia - Bardzo proszę o przespis!
Niestety nie ma go tutaj. Ale za to jest w książce na Boże Narodzenie
Daj znać, jak byś go chciała!
" height="19" width="19" /> Dziękuje za info. Właśnie sobie go wyszukałam w książeczce. " height="19" width="19" />
Niestety nie ma go tutaj. Ale za to jest w książce na Boże Narodzenie
Daj znać, jak byś go chciała!
Witaj ! Czy ten przepis odszukałaś na przepisowni ? Jeżeli tak to proszę podaj jego nazwę.
Elu, bardzo dziękuję za odpowiedź! Kryzys już zażegnany bo znalazłam ten przepis :)
Ja go nie miałam na prezentacji, miała go moja koleżanka i bardzo go zachwalała. Niestety wyjechała na cały miesiąc, ale trochę poszperłam i znalazłam ten przepis. Pozdrawiam!
Kasiu, nie bardzo wiem o jakie kotlety szczęścia pytasz? Wg nowej formuły na każdej domowej prezentacji powinno być robione to samo danie na Varomie, czyli kawałki persi kurczaka w marynacie + warzywa na parze Pulpety drobiowe robimy na warsztatach kulinarnych, które gorąco Ci polecam Ale o nich napewno powiadomił Cię przedstawiciel Vorwerk Jeżeli na prezentacji, na której byłaś były te kotleciki, to najprościej o ten przepis poprosić Twojego przedstawiciela
Witam! Bardzo proszę o przepis na kotlety szczęścia/radości, które są robione podczas domowej prezentacji. Mam w domu mnóstwo piersi z kurczaka, ale nie mogę znaleźć przepisu Z góry bardzo dziękuję!!!