Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
25min
porcja/porcje/porcji
1 butelka/butelki/butelek
Poziom
--

Składniki

  • 30 g kopru włoskiego
  • 100 g cukru, z żelatyną (1:3)
  • 1 l wody
  • 500 g cukru

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Koper zmielić obr. poz. 10, dodać wodę i gotować 10 min. temp. 90 C obr.poz. 1. Przecedzić przez gazę. Naczynie miksujące osuszyć i zmielić cukier na cukier puder. Jeszcze gorący wywar z kopru i cukier z żelatyną wlać do naczynia i ponownie gotować 10 min. temp. 100 C obr.poz. 1. Przelać do butelki i używać w miarę potrzeby.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Sok przeciwkaszlowy

Wydrukuj:

Komentarze