Tu jesteś:
4
Składniki
- 250 gramów wody
- 50 gramów margaryny
- 4 jajka kurze
- 120 gramów mąki
- 150 gramów tartego parmezanu
- 100 gramów mortadeli w malutkich kawaleczkach
- 2 łyżeczki soli
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia wlozyc sòl, margaryne i wode: 10min / 100° / obr 2. Dodac make: 1min / obr 4. Wystudzic. Wlaczyc na obr 4, dodawac jajka po jednym; nastepnie: 1min / obr 5. Dodac parmezan i mortadele: 1min / obr 5. Napelniac foremki, ukladac na blaszke. Piec w nagrzanym piekarniku: 180° / ok. 20min.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzFrom multiplayer battle arenas to immersive 2048...
From multiplayer battle arenas to immersive 2048 cupcakes role-playing adventures, the realm of online gaming offers a diverse array of experiences that cater to various tastes and preferences.
Focus on [size= 10.5pt; font-family: Verdana,...
Focus on [size= 10.5pt; font-family: Verdana, sans-serif; color: #1155cc; background-color: transparent; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-variant-alternates: normal; font-variant-position: normal; text-decoration-line: underline; text-decoration-skip-ink: none; vertical-align: baseline; white-space-collapse: preserve]suika game[/size] creating combo chains to achieve higher scores.
Use preview to predict and plan for the next moves.
Control the timing and position of fruit drops for maximum efficiency.
A salute to the developers of Watermelon suika...
A salute to the developers of Watermelon suika game for transforming the mundane act of stacking fruits into a thrilling adventure of skill and strategy.
Jeszcze takiego nie jadlam,
Jeszcze takiego nie jadlam, wiec czas zeby sprobowac, dziekuje za przepis, pozdrawiam serdecznie