Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
4 osoba/osoby
Poziom
--

Składniki

  • 30 gramów cebuli
  • 50 gramów selera korzeniowego, w kawalkach
  • 50 gramów marchewki w kawalkach
  • 50 gramów oleju z oliwek
  • 4 udka z kurczaka
  • troszke rozmarynu, szalwi i tymianku
  • sól,pieprz
  • 100 gramów bialego wina wytrawnego

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Wlozyc do naczynia cebule, seler i marchewke: 5sek / obr 7. Dodac olej, mieso ( obtoczone w mace , jesli ktos woli), rozmaryn, szalwie, tymianek, sòl, pieprz, gotowac: 10min / Varoma / Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" / Mieszanie"Mieszanie" . Dodac wino i zostawic na kilka minut. Kontynuowac gotowanie: 10min / 100° / Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" / Mieszanie"Mieszanie" , nastepnie 10min / Varoma / Obroty wsteczne"Obroty wsteczne" / Mieszanie"Mieszanie" .

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Gulasz z udek kurczaczka

Wydrukuj:

Komentarze