Tu jesteś:
4
Składniki
3 słoik/słoiki/słoików
- 500 g moreli
- 200 g truskawek
- 200 g cukru / xylitolu
- skórka i sok z połowy cytryny
- 1-2 łyżki octu balsamicznego
- pół łyżeczki agaru bądź żelatyny, opcjonalnie
- 2 obroty z młynka pieprzu np.seczuańskiego, opcjonalnie
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Ilość cukru oczywiście można dowolnie zmieniać, zastąpić cukrem brązowym bądź stevią w zależności od naszego upodobania
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzgabi49 napisał: A ja mam
Oczywiście polecam tylko je dobrze odsączyć z wody po rozmrożeniu bądź wydłużyć czas gotowania by woda odparowała.
A ja mam truskawki
A ja mam truskawki zamrożone. Można je chyba wykorzystać?
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
ElaK napisał: Pomysł super
A nam się jeszcze udało ale już pewnie ostatni raz w tym roku więc poczekamy razem
pozdrawiam!
Pomysł super tylko szkoda,
Pomysł super tylko szkoda, że będzie można wypróbować dopiero za rok U nas już dawno po trustawkach, niestety...
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/